Gerli Padar ja Martin Parmas lastega Foto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
8. november 2020, 15:52

HEAD ISADEPÄEVA | Vaata, kuidas tähistavad tänast päeva tuntud eesti inimesed!

Täna, 8. novembril on isadepäev. Ka meie tuntud staarid tähistavad tänast päeva ja peavad meeles kõige kallimaid – isasid! 

Anni Rahula

"Kõikidele isadele, kes justkui kunagi ei väsi.. HEAD ISADEPÄEVA! Nagu paljud isad, siis ei pea ka see härra paljuks lapsega maailmas ringi seigelda, kell 4 ärgata, lennukis tütrele oma koht loovutada, teda naerutada, muusikat koos teha (e. laliseda) või talle igast rumalusi (ja veel rohkem tarkusi) õpetada! Siin pisike galerii vanemate nopetega! Hea töö!" kirjutab Anni postituses, millega tänab oma abikaasat Tomi Rahulat.

Kristel Aaslaid

"Mina ja minu issi. Head Isadepäeva kõikidele isadele!" kirjutab Kristel ja jagab lapsepõlvest pilti koos isaga.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mina ja mo issi. Head Isadepäeva kõikidele Isadele! ☀️

A post shared by Kristel Aaslaid (@kristelaaslaid) on

Rauno Märks

"Tütred on kasvanud üle pea ja käte! Õnneks mahuvad endale samad riided veel selga ;) Head isadepäeva! 2012 vs 2020," kirjutab Märks pildii all, kus poseerib oma tütardega.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tütred on kasvanud üle pea ja käte! Õnneks mahuvad endale samad riided veel selga ;) Head isadepäeva! 2012vs2020 #isadepäev

A post shared by Rauno Märks (@raunomarks) on

Synne Valtri

"Isadepäeva hommik! Mind äratati kohviga, mille abikaasa voodisse tõi. "Hommiksöök on valmis," lausus ta lisaks. Kas ei peaks vastupidi olema? "Tänu sinule olen ma meie tibule isa," vastas ta!" rõõmustab Synne.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#isadepäev ❤️

A post shared by SYNNE VALTRI (OFFICIAL) (@synnevaltri) on

Henry Kõrvits

"Isa! Suht lontis ja krimpsus. Novembri Pere ja Kodu ajakirjas on sirgemad ja rõõmsamad pildid ka. Lastel ikka lõbus," ütleb Genka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ISA (📸@helemai.photography) Suht lontis ja krimpsus. Novembri Pere ja Kodu ajakirjas on sirgemad ja rõõmsamad pildid ka. Lastel ikka lõbus

A post shared by Genka (@paksbasilio) on

Gerli Padar

"Isadepäev! Parim isa maailmas," soovib Gerli head isadepäeva oma elukaaslasele Martin Paramsele.

Tšellist Silvia Ilves

"Head isadepäeva, mu kõige kallim issi, kes sa oled olnud - ütleks, et isegi liiga hooliv ja armastav isa oma tütardele, oma lastelastele, olles parajalt karm, õiglust ning usaldust hindav, alati hea meelega selgitusi ning nõuandeid jagav isiksus! Uskumatu, et pärast kaheksa tütre üles kasvatamist suudad aa olla endiselt nii rõõmameelne ning hakkamist täis! Mul tarvitseb vaid helistada, et olen hädas ning aa tõttad Raplast Talinnasse kohale appi, alati! Sinu elutöö on olnud võimas, see jätkub ning ma hindan seda väga kõrgelt! Head isadepäeva!" rõõmustab Silvia.

Lauljatar Teele Viira 

"Head isadepäeva, köige arvestavam, hoolivam, heatahtlikum ja ägedam eeskuju Christopher!  Järgmine aasta juba topeltpaps," kirjutab Viira. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Head isadepäeva, köige arvestavam, hoolivam, heatahtlikum ja ägedam eeskuju @k66sk! Järgmine aasta juba topeltpaps 🥰👨‍👩‍👧‍👦

A post shared by ☆ Teele Viira ☆ (@teeleviisor) on

Mick Pedaja

"Mul on au olnud olla õppijaks, õpetajaks, isaks, kasuisaks kolmel imelisel lapsel. See aeg on mind tõesti kasvatanud ning olen mõistnud, kui olulised on pereväärtused ning kohalolu igas päevas. Ma ei ütle, et isaks olemine on imelihtne ning harmoonia tulnud läbi kerguse, kuid samaaegselt on sellega kaasas suur armastus ja rõõm. Lapsesilmadest peegeldub meile alati tükike iseennast ehk lapsi ei tasu alahinnata selles osas, et nad meist vähem teaksid. Nad teavad kas rohkem või sama palju ning näitavad meile teed ja see on imeline kasvada koos nendega ning luua ühist liitu. Aitäh Noel, Isabella ja Johann! Täienduseks postitusele, et tänud neile isadele, kes saavad aru, et vits ja füüsiline ning ka vaimne vägivald ei ole karistusmeetodiks, vaid pigem hea suhtlemisvõime, rahu ja läbirääkimisoskus viivad lapsega suhte ning arusaama järgmisele tasandile. Kes tunneb end ära või arvab, et vits on õige, siis on viimane aeg seda muuta. Olles kasvanud ajal, kus teistmoodi ei osatud või saigi füüsiliselt karistatud, siis need haavad jäävad väga tugevad sisse ning andestamine võtab palju aega ning on keerukas protsess sellest kõigest välja tulla. Tehkem seda parema maailma nimel! Ilusat isadepäeva, head isad!" soovib Pedaja. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mul on au olnud olla õppijaks, õpetajaks, isaks, kasuisaks kolmel imelisel lapsel. See aeg on mind tõesti kasvatanud ning olen mõistnud, kui olulised on pereväärtused ning kohalolu igas päevas. Ma ei ütle, et isaks olemine on imelihtne ning harmoonia tulnud läbi kerguse, kuid samaaegselt on sellega kaasas suur armastus ja rõõm. Lapsesilmadest peegeldub meile alati tükike iseennast ehk lapsi ei tasu alahinnata selles osas, et nad meist vähem teaksid. Nad teavad kas rohkem või sama palju ning näitavad meile teed ja see on imeline kasvada koos nendega ning luua ühist liitu. Aitäh Noel, Isabella ja Johann! 🤍 Täienduseks postitusele, et tänud neile isadele, kes saavad aru, et vits ja füüsiline ning ka vaimne vägivald ei ole karistusmeetodiks, vaid pigem hea suhtlemisvõime, rahu ja läbirääkimisoskus viivad lapsega suhte ning arusaama järgmisele tasandile. Kes tunneb end ära või arvab, et vits on õige, siis on viimane aeg seda muuta. Olles kasvanud ajal, kus teistmoodi ei osatud või saigi füüsiliselt karistatud, siis need haavad jäävad väga tugevad sisse ning andestamine võtab palju aega ning on keerukas protsess sellest kõigest välja tulla. Tehkem seda parema maailma nimel! Ilusat isadepäeva, head isad! foto / @siirikumari

A post shared by Mick Pedaja (@mickpedaja) on

Joel Ostrat

"Head isadepäev! Parim tunne kõikidest tunnetest on isaks olemise tunne," kirjutab Ostrat pildi juures, kus poseerib oma poja Johaniga. 

Jana Palm

"Minu laste maailma kõige südamlikum ja hoidvam issi Siim-Sten! Mia Isabela ja Ami Ariana on igapäevaselt tema suurimad fännid," imetleb Jana oma abikaasat.

Keit Triisa

"Ta teab, kuidas lapsi armastada. Kuidas neid hoida ja mida neile pakkuda. Ma ei suudaks kunagi emana asendada seda meest, kes nende kõrval, taga ja ees seisab... mitte kunagi! Aitäh Sulle, Priit!" kirjutab Keit.