Vanemlus

Ärritunud ema: kui üks vanaema veel tuleb šokolaaditahvliga külla, siis ma ei vastuta enda eest! (7)

LISA KOMMENTAAR

Kahju22. september 2021, 09:22
Jälle mingi väljamõeldis.Need tunneb ära selle järgi, et on halvasti kirjutatud.
Anni21. september 2021, 21:33
Eks see laste kasvav kehakaal on paljudele mureks küll! Mina, kah vanaema, viin värskeid või kuivatatud puuvilju ja pähkleid. Ja ega siis kõiki korraga kätte anta. Loomulikult saab mõni komm või küpsis ka antud, aga ikka mõistuse piires. Vaevalt et ükski vanavanem lapsele halba soovib. Kui igapäevane toitumine korras, siis peaks liikumisele samuti tähelepanu jaguma. Söö nii tervislikult kui tahad, telefoniga diivanil lösutamine toob liigsed kilod ikkagi.
Ka vanaema16. september 2021, 12:48
No ei ole see magus nii halb midagi. Kui vanaema toob vahel mõne hea kommi või Kalevi šokolaadi, siis see ei tee küll midagi halba. Kõike võib süüa aga mõõdukalt. No sõi täna veidi rohkem, siis homme ei söö. Need tänased noored mammad vaadaku parem oma igapäevane lapse söötmine üle. Kui vähesed teevad kodus tervislikku toitu. Ostetakse valmistoit poest kaasa, pidevalt makaronid menüüs jne. See on palju ohtlikum lapsele. Kvaliteetne heast kraamist kook või komm, mis vanaema kaasa toob on lapsele vahel väga vajalik.
Selle15. september 2021, 09:17
asemel, et vanaema siunata, võiks parem öelda vanaemale, mida lapsele sellist tuua, mis rõõmu tooks, aga poleks kahjulik.
Hanna15. september 2021, 02:31
Alati kui öeldakse, mida ei tohi teha, peaks ütlema ka mida teha selle asemel. Niiet anna vanavanematele nimekiri aksepteeritud "maiustest" või odavamatest mänguasjadest vm. Mitte lihtsalt ära keelata ja asendusvarianti mitte pakkuda.
Vanaema14. september 2021, 14:48
Kasvatage ise oma lapsed.....ja kui vanaema tuleb, siis korraldage põhjalik läbiotsimine enne kui vanaema tuppa lasete !
Vanaema14. september 2021, 13:13
Olen ise mitme lapse vanaema ja ei poolda ka magusa toomist külakostiks sest magusa eest vastutavad vanemad ise ja on loonud korra kui palju ja millist magusat laps saab. Aga alati on mul mingit head puuvilja kaasas lastelastele meeleheaks sest ma ju tean milliseid värskeid nad armastavad. Minu üks väikestest tahab näiteks õuna asemel hoopis värsket kurki ja siis ongi tal hea meel kui seda toon. Üleliigne magus ei ole tõesti hea. Ja oma lapselapsi ma armastan nii et alati midagi värsket ja mahlast!