MUREKOHT: Saku valda kolib palju noori peresid, kellele lasteaiakohtade andmiseks suurendati ka Terakese lasteaia rühmades laste arvu. Kas aga õpetajad suudavad niiviisi igale mudilasele tähelepanu osutada?

Foto: Erki Pärnaku
Eesti uudised
15. oktoober 2021, 18:20

SAKU VALD SÕITIS ISADE-EMADE TAHTMISEST ÜLE: samas lasteaias, kus juhtus traagiline õnnetus liivakastis, tehti rühmad veel suuremaks (3)

Tallinna külje all Sakus asuvas Terakese lasteaias juhtus aprillikuus nelja-aastase lapsega traagiline õnnetus. Isade-emade vastuseisust hoolimata otsustas vald aga rühmades laste arvu veelgi suurendada. „Paraku on hirmus näide olemas, milleni see viia võib,“ muretseb isa, kas õpetajate tähelepanu ikka jagub kõigile mudilastele.

Aprilli viimase nädala teisipäev. Terakese lasteaia liivakastis mängivad lapsed, kuid ühele neist satub liiv hingamisteedesse, nii et hingamine peatub. Osaliselt liiva all olnud last märkab õpetaja, kes alustab elustamist. Õnnetuspaigale saabub politseipatrull ning pisut hiljem kiirabi. Sama päeva õhtuks laps teadvusele ei tule.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99