Vanemlus

EMA VALUSALT AUS PIHTIMUS: „Kui ma oleksin teadnud, et kahe väikese lapsega on nii raske, poleks ma teist last saanud!“ (6)

LISA KOMMENTAAR

Marion10. november 2021, 13:28
Oleks keegi hoiatanud, oleksid tegemata jätnud või ???
teinud ja näinud25. oktoober 2021, 16:06
See on lihtsalt Eesti süsteemi viga. Emapalk on tegelikult needus, aga seda ülistatakse nagu ei tea mida. See ei ole küpse ja võrdõigusliku ühiskonna puhul normaalne, et valitseb EELDUS, et emad peavad jääma koju. Viis aastat kodune?! Ka kõige tugevama närvikavaga inimene läheb hulluks! Endal täpselt sama vanusevahega lapsed, aga toimetan väljaspool Eestit. Jah, lapsed pannakse küll varakult hoidudesse, aga see ei ole nii nagu Eestis, et lapsed 10-12h lasteaedades. Alguse saab see poole päeva kaupa, või veelgi vähem, kuidas keegi. Ka ema on vaba inimene oma vajadustega..
soovitus23. oktoober 2021, 12:11
Kullake pea vastu! Ega lapsi enam tagasi panna ei saa siina, kust nad tulid. Kunagi tulevikus tänad saatust, et sul lapsed olemas on, sinu nägu ja tegu, omarada astumas, aga sina oled nende ainuke emme
23. oktoober 2021, 01:48
Muidugi on raske. Kuigi keegi ütleb, et väikese lapsega või veel enam - mitmega - kerge on, on see inimene sulaselgelt pea peale kukkunud, etendab mingit imelikku ennastupitavat väljanäitust või lihtsalt ei hoolitse oma lapse või laste eest.
Enesetõestus või eneseteostus, keerulised mõlemad22. oktoober 2021, 17:21
Ongi väga raske, isegi juhul, kui on abijõude. Paljudel pole. Kahe järjestiku lapsega toimetab naine praktiliselt viis aastat kodurindel, aga pärast uuesti tööle minnes, peab meie ühiskonnas jälle oma õigust ja pädevust tööle tõestama.
Üks teine naine22. oktoober 2021, 14:17
Ei ole saamatu. Inimesed ja nende energiatasemed on erinevad ja see on okei. Mina just selle kartusega lapsi järjest ei saanud ja kui saan, siis alles siis, kui esimene läheb kooli.