Rasedus

VÕRGUBEEBI PÄEVIK | Kõik ei ole alati ilus ja kaunis: lõputu oksendamine ja iiveldamine lõppesid haiglas tilguti all (2)

LISA KOMMENTAAR

Marina26. oktoober 2021, 10:57
Selle kõige kompensatsiooniks sünnitasin , see oli esmasünnitus terve poja, 6 -e tunniga ja siis oli kõik läbi, rebendeid peaagu ei olnud, preklampsiat ka mitte. Kohe kui toodi süüa, sõin, sest lõpuks sain süüa, istusin haiglavoodil rätsepaistes kui sõin, küsiti, et kuidas nii istuda saad, vastasin, et mul ei ole ju mingeid valusid, võiksin lennata lausa. Kõik tervisenäitajad olid korras, laps oli küll väike, aga jäi siiski normaalkaalu piiridesse.
Marina26. oktoober 2021, 10:50
Tuttav teema. Mina oksendasin 9 kuud jutti. 3 kuni 4 kuud samuti vahetpidamata , 20 korda päevas. Midagi süüa ei saanud, leib ajas kohe iiveldama, kaalus võtsin ainult alla. Korra käis ka kiirabi, käskis rahulik olla ja raviteed juua, ei mingit Cerucali ega midagi ei antud, ka ühtegi vitamiini ei soovitatud. Tööl käisin kogu aeg võideldes minestusega. Viimane oksendamine oli vahetult enne sünnitamist. Pandi varem haiglasse, kuna kardeti preklampsiat, analüüsid olid selleks ajaks väga kehvad uriinis valk, vererõhk kõrge, aga jalad ei olnud paistes.