Rasedus

KAS ISAD ON OODATUD? | Vaata, millised reeglid kehtivad tugiisikutele ja sünnitajatele sünnitusmajades üle Eesti (6)

LISA KOMMENTAAR

Mnjh28. oktoober 2021, 21:22
Lisan veel selle,et..praegusel ajal kus kõik koroona osakonda kipuvad tööle minema .siis ma muretseks et arstid ,äe oleks lähedal ja kohal. Mitte kas kaaslane on lubatud...mehega pole midagi teha,kui miski viltu läheb. Arstid võiks küll olla
Mnjh28. oktoober 2021, 21:18
Sünnitamisest on lõigatakse ka kasu. 40 ja 80 euri testi eest?? Mida veel.. aga nõustun,sünnitamisega saab naine ise suurepäraselt hakkama. See et kaaslane saab lapse sünni juures olla või sünnitusjärgselt..see on lihtsalt üks ilus hetk..eriti sünnitusjärgselt..sünnituses endas pole midagi ilusat. Aga reaalselt kasu väga pole,mehel on tavaliselt seal naqnii igav ja eriti praegu kus isegi välja liikuda vahepeal ei saa. Laps sünnib nii või naa sõltumata sellest kas seal on mõni tugiisik või lapse isa.
...31. oktoober 2021, 22:30
et mehel igav ei hakkaks, peaks seal kõrvalpalatis olema arvutimängudetuba..
need28. oktoober 2021, 17:35
meditsiinivastased ongi sellesse seisu meid viinud . ja kui sellised sünnitama lähevad, siis olgu ÜLDSE õnnelikud, et sedagi saavad . nad ei peaks ÜLDSE saama kasutada meditsiini abi .
vaksineerimata ja veel terve29. oktoober 2021, 09:08
et kui mina olen vaksineerimata siis olen ma oht ühiskonnale. aga täisvaktsineeritud kergete haigustunnustega, kogu pere pisitiivsed on õiged inimesed külastama SPAd ja viibima avalikes ruumides, võivad nakatada ja on õiged inimesed?!? meie kes oleme vaksimata istume ka nohuga kodus, me ei töllerda massiürutustel - kuna haiged vaktsitud on hoolimatud nii kaas vaksitute kui ka vaksimata inimeste suhtes. haiglas on siiski 32%!!vaksituid, aga miks nendest keegi ei hoolinud ja süüdimatult nakatati?!? kas tõesti "olen vaktsineeritud ja vabadus õigus" kaalub üle terve mõistuse?! vaadake mis toimub
4 lapse ema (kellest 1 on akušöör)28. oktoober 2021, 13:27
Epideemiate ajal on palju murettekitavamaid probleeme, kulla noored emad! Mitte mingisugust karjuvat vajadust nn tugiisiku järele ei ole! Sünnitamisel pakuvad tuge selleks ekstra teie jaoks ametit õppinud spetsialistid.