Vanemlus

EMA PIHTIMUS: „Ütlen ausalt, ma kahetsen laste saamist!“ (3)

LISA KOMMENTAAR

Küsimus9. mai 2022, 09:16
Miks te vanale artiklile uue kuupäeva panete. Kas valet ja pettust maailmas veel vähe on, et isegi sellistes asjades leiate, et selline teguviis on õige. Ei ole õige. Igal asjal peab olema see kuupäev, millal asi avaldatud on. Loodetavasti sai vähemalt kirjutaja kirjutamise eest ka teise töötasu, sest kui on 2 korda avaldatud, siis on ju 2 tööd avaldatud.
oi oi oi8. mai 2022, 07:07
kas emme ei teagi, et laste sündimine on enne juba paika pandud, kui tema need ilmale toob. tuba enne siia maisesse ellu tulekut, lepivad nad seal kokku, kes on ema, kes isa, kes lapsed. sinu otsus kulla naine, ei muuda siin midagi. see oli tehtud enne. ja nüüd koge palun emaarmastust, sest kui sa seda teha ei oska, siis on sinuga finito. tulid seda kogemust saama, lapsed ka tulid seda kogemsut saama, ei maksa soiguda, tuleb edasi minna.
14. veebruar 2022, 11:34
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Naine, kes ei vingunud 14. veebruar 2022, 14:24
Haledad naised ! Minu kaks last sündisid nõuka ajal....siis olid elutingimused hoopis teised. Kui ei tea, uurige !!! Saatuse tahtel jäin leseks...aga minu au ja uhkus oli lapsed ise ja üksi üles kasvatada. Ja nii ma ka tegin. Ja hästi tuli välja ! olen uhke enda üle ja väga tublide laste üle, kes saavad elus suurepäraselt hakkama ! Vot nii....lõpeta vingumine ja kasvata oma lapsi - EMA !!!