Rasedus

HUVITAV! Kui sulle on tehtud see levinud operatsioon, tõuseb tõenäosus rasestuda (3)

LISA KOMMENTAAR

Urmas23. aprill 2022, 02:29
Milleks on vaja ajakirjanikuks saamiseks õppida ülikoolis kui saab vabalt hakkama ka arvutihiirele vajutamisega ilma hariduseta klatšialdis inimene? Paar klikki, et leida ingliskeelne artikkel, teha selle copy, teha sellest copyst paste "Google Tõlgi" tõlkekasti, teha copy tõlkest, teha paste toimetajale ja jälle eurokesed kukkusid. Osad ÕL nn ajakirjanikud on täiesti ajuvabad! Kas juba hakkas koolivaheaeg?
Urmas23. aprill 2022, 02:21
"Dundee ülikooli teadlased tegid 15 aastat uuringuid, mille käigus vaatlesid enam kui 530 000 Ühendkuningriigi naise haiguslugu. Kõigil neil naistel oli nooremana eemaldatud mandlid või pimesool. Uuringus jõuti järeldusele, et neil naistel oli palju suurem tõenäosus rasestuda, kui neil, kellel neid eemaldatud polnud." Väga huvitav uuring ja järeldus! Braavo! 530 000-l uuritutest naisterahval olid eemaldatud mandlid või pimesool ja see tõestab, et soodustab rasestumist? Aga mitut naist uuriti, kellel neid nimetatud organeid ei olnud eemaldatud ja mitu neist ikkagi rasestus?
statistik24. oktoober 2022, 09:49
niisugused vördlused väga erinevate valimite tulemuste vahel on reeglina suur väljakutse matemaatikutele, et saavutad järelduste usaldatavus. Reegline kasutatakse pöördväite ümberlükkamist, näiteks "töenäosus mitte rasestuda" ja vaadata ka selle kohata saab midagi öelda. Ja algeiide vöiks ikka olla kui teaduslikule uuringule viitame