Foto: Kollaaž (3 x erakogu)
Beebi
9. märts 2022, 09:24

ELUTEE RASKE ALGUS! Sügavalt enneaegsena sündinud laste ema: „Tundsin ennast nii süüdi, et ma ei suutnud neid kauem kanda!“

„Kõik on korras, süda lööb, kuid... siin on tuksuvaid südameid kaks,” meenutab Greta, kuidas ta läks ultrahelisse, peljates raseduse katkemist. Üllatusena selgus, et lisaks kolmandale lapsele tuleb ka neljas. Kuid et pisikesed tirtsud otsustavad ilmale tulla plaanitust varem, peavad läbima justkui lõputuna näiva kadalipu ja rinda pistma ränga koroona ning teiste viirustega, ei osanud keegi ka kõige halvemas unes ette kujutada.

Gerta (22) ja Riivo (25) tutvusid 2015. aasta suvel internetis. „Olime nädalakese suhelnud, kui ta mulle üllatuse tegi ja päev varem kokkulepitust külla sõitis. Ta tuli ja jäi,” meenutab Gerta. Noortel klappis omavahel kohe. Nüüdseks on nad koos olnud kuus ja pool aastat, millest viimased poolteist ka abielus. Kui esimene laps tuli naise sõnul saatuse tahtel, siis teine oli juba teadlik soov. Nüüdseks on paari esimene tütar nelja-aastane ja teine kahene.

Edasi lugemiseks: