Eesti uudised

Lugu täiendatud kell 17.40 SKA vabanduse ja kommentaariga.

RIIK KOLISTAB ÄMBREID: paljud rasedad ei saa jääda töölt puhkusele. „Kui su tähtaeg on päev hiljem, oled teadmatuses.“ (6)

LISA KOMMENTAAR

hiivana6. aprill 2022, 08:12
Miks nõuka ajal sellist jama ei olnud? Said oma toetuse kätte ja õigel ajal.
Sopaloopija pisarate kiskumine!6. aprill 2022, 10:11
Mis toetused ka nõuka ajal olid? Muidugi said kätte oma mõned rublakesed ja kohe tööle. Tänapäeval lausa kullatakse lapsevanemad üle. Pealegi tööl käiakse nüüd siis kui aega on või midagi pole teha. Mingid vingukotid hädaldavad ühe päeva pärast, pealegi on tegemist olematu probleemiga. Mis tahes päevakesed lahendatakse kõik ema kasuks ära. Aga vaata vinguda on vaja, on vaja ennast imetleda, et saaks mingi jamaga leheveergudele. Positiivse uudisega ei ole õhtuleht kunagi tegelenud.
Anna aega atra seada5. aprill 2022, 15:25
Küsisin ka täna ämmakalt voldikut, ütlesin et lehes kirjutati et jagatakse. Tema ütles, et mingeid voldikuid ei ole haigla saanud ja alles täna saab teada kuidas asi toimuma hakkab. Noo infotund oleks pidanud olema ikka ammu mitte alles täna. Ämmakas ütles, et see Kaia Iva loodud süsteem on täiesti mõttetu. Vanasti sai hops hops asi tehtud, aga nüüd on nii palju ametiasutusi ühe lihtsa linnukese tegemisega seotud. Samas küll saavad selle ükshetk toimima ja küll jõuavad jälle varsti kõike muuta.
Ader5. aprill 2022, 15:29
Lisan veel seda, et nad on teinud ajakirjanduses teavitustööd. Aga enamus artikleid on ainult tellijale. Kaasaarvatud see artikkel. nemad võivad teavitada aga kui paljudel rasedatel on nt ohtulehes tellimus tehtud? Nii, et seegi artikkel ei jõua sihtgrupini.
Kuule poetagune6. aprill 2022, 10:12
kes see ämmakas on!? Mis voldikud sulle ka vaja läheb - sa ei oska ju ei kirjutada ega lugeda!
...4. aprill 2022, 15:41
Ega muud lahendust pole kui juhtivametnike palkasid tõsta. Soovitavalt uus mõne kindla partei sõdur veel juhina pukki panna, siis kindlasti kõik paraneb. Nii on kõigi ametite probleeme ju siiani lahendatud...