Vanemlus

EMA PIHTIMUS: „Me ei ole mehega kolm aastat seksinud. Kas pikas suhtes ongi nii?“ (9)

LISA KOMMENTAAR

no jah3. mai 2022, 10:56
Aga sellest ei räägita, et ravimite võtmine võib mõjutada seksi. Et praegune elu on stressirohke ... Et juba noored on hirmul: töökoht, laenud, tervis, väike töötasu, lapsed ja nende tulevik, mure vanemate pärast, peost suhu elamine kõrgenenud hindade pärast jne. Rääkimata haigused ja Ukraina sõjast tulenev. See kõik mõjutab suhteid ... Vastuseks: pikas suhtes tulebki ette igasuguseid olukordi. Küsimus on: kuidas keegi reageerib?
Liisu6. aprill 2022, 14:09
See ei aita, et küsida, kuidas teistel on. See ju tegelikult ei muuda teie elu, kui teistel on ka samamoodi. Kui asi ei tundu õige, siis peaks ikka oma partneriga sellest rääkima või midagi ette võtma. Peaks ju olema väga lihtne küsida, mis mees sellisest elulaadist arvab. Kui mees on rahul ja ise oled rahul, siis on hästi. Kui aga kumbki ei ole tegelikult rahul, siis on vaja mustreid muuta.
Naine 386. aprill 2022, 14:08
Ma olen oma kaasaga koos olnud 19 aastat ja pean imelikuks kui üle nädala pole seksuaalset läbikäimist..muidugi suhted erinevad kuid pigem see ikkagi imelik mitte norm.
Ei midagi erilist6. aprill 2022, 13:10
Inimese keha pole mõeldud monogaamiaks, aju väsib ära ühest ja samast inimesest. Selleks on neid kõrvalt panemisi ka nii palju.
Nojah 6. aprill 2022, 12:58
Eks aastatega jääb nii energiat kui sexi vähemaks kõigil. Selleks tihti vahetataksegi partner välja uue vastu, kuna uus annab värskuse, kire ja uue energia.
Ära da ütle3. mai 2022, 09:01
Või et aastatega 😂.Meil abielu 42 aastat ja ei ole rutiini,ei ole väsimust ja ei loe kordi,aga lohutuseks olgu öeldud et kuus sama palju seksi,kui teil abielu aastaid. Mees ei võta viagrat ega naispoolel pole " lelusid" vaja.On puhas rõõm teineteisest.
Krisha6. aprill 2022, 12:26
Ma arvan, et meie käest ei ole mõtet küsida, vaid iseendalt ja mehelt. Teised pikaaegsed paarid seksivad küll, see ei ole tabu peale 10a paaristaaži.
Crom6. aprill 2022, 12:20
Ja hullemaks läheb - kohe terendab lahkuminek, sest midagi ühist ju pole. Kui juba lahus, siis tekib mingi hetk ka uus silmarõõm ja kepsutate seejärel jällegi igapäevaselt kuni tüdid ja siis kordub kõik.
Miks ültse 6. aprill 2022, 11:16
Kirjutad sellest kui ise ei taha 3 aasta jooksul pole aega või väsinud seda juttu võid mehele ajada vaevalt sa sedagi teed ennem kudad kogu eesti rahvale.