PIDURDUSTEE: Järelkäruga palgiveoauto sai pidama kümmekonna meetri kaugusel ülekäigurajast.Foto: Politsei- ja piirivalveamet
Eesti uudised
12. aprill 2022, 20:30

SADA MEETRIT KOOLIST: tundi läinud neiu sai palgiveoautolt surmava löögi ülekäigurajal (15)

Teisipäeva hommikul kell pool kaheksa astus Viljandimaal korralikult tähistatud ülekäigurajal 17aastane August Kitzbergi nimelise gümnaasiumi õpilane Meery sõiduteele – need olid tema elu viimased sammud, ta kaotas elu ühe Läti numbrimärgiga palgiveoauto rataste all.

Viljandimaal asuvas Karksi-Nuia linnakeses tunnevad kõik kõiki. Probleemidki on kõik üldteada. „See palgiveoauto võis sõita 50kilomeetrise tunnikiirusega, aga rekad siin linna ääres hakkavad juba parasjagu kiirendama. Mõni paneb isegi ringteest otse läbi,“ räägib üks Viljandimaa linnakeses elav vanem naine.

Meeryt jäetakse meenutama kui hakkajat tüdrukut, kes on käinud nii ettevõtluse, kokanduse kui ka meisterdamise ringis. Neiut tunnustati möödunud kuul tähistatud emakeelepäeval miniatuurse ja selge käekirja eest ning ta on kooli meeskonna liikmena osalenud muu hulgas koolinoorte mälumängus „Nuputa vällä“.

Saatuslikul päeval oli ta koolist vaid saja meetri kaugusel, kui sai veokilt löögi…

Edasi lugemiseks: