Dr Simeonsi dieedikonsultandid toetavad pühendunult iga kliendi kaalulangetuse teekonda tervisliku kehakaaluni
Sisuturundus
12. mai 2022, 11:11

Dieedikonsultandid: elame siiralt kaasa iga kliendi tervisliku kehakaalu saavutamisele

Paljude ülekaaluprobleemiga inimeste mureks on see, et üksi üritades ei õnnestu lisakilodest vabaneda või pärast esimesi edusamme kipuvad kilod kiiresti tagasi tulema. Dr Simeonsi dieedikonsultantide naiskond on alates 2012. aastast aidanud kaalu langetada tuhandetel eestlastel – kiirelt, lihtsalt ja ohutult. Miks on hea mõte kaalulangetuse teekond ette võtta personaalse konsultandi abiga?

Stressivaba kaalulangetus on võimalik

Peakonsultant Aire Kängsepa sõnul mängib läbimõeldud otsus kaalulangetuse edukuses võtmerolli. „Motivatsioon ning otsus iseenda pärast teekond ette võtta on tulemuse saavutamisel väga oluline.“ Kängsep rõhutab, et mõistlik on eelistada lahendusi, kus on olemas ka personaalne tugi, sest igaühe kaalulangetus on erinev ning nii on emotsionaalselt kindlam programmi läbida. „Dr Simeonsi dieedi klientide puhul näeme samuti, et edukamad on inimesed, kes oma konsultandiga koostööd teevad,“ lisab dieedikonsultant Egle Wilkie, kelle kinnitusel annab kaalulangetaja jaoks vajaliku kindlustunde juba ainuüksi personaalse spetsialisti olemasolu, kelle poole vajadusel pöörduda.

Dieedikonsultant Lizbeth Tamp julgustab inimesi rohkem nõu küsima. „Eestlased kipuvad tihti ise pusima ning seeläbi ka kaalulangetuse protsessi enda jaoks keerulisemaks tegema. Eksimine on inimlik, seda ei tasu üldse karta – konsultandi roll ongi olla kindel tugi tervisliku kehakaalu saavutamisel, kes aitab tähelepanu juhtida eksimuste korral ning suunab parimate lahendusteni.” Dr Simeonsi dieedi klientidele on personaalne tugi juba paketis sees, seega tasub kindlasti võimalust kasutada.

Veendu, et valid enda jaoks sobiva lahenduse

Enne meetodi valimist tasuks olukord kaardistada. „Tihti puudub inimestel arusaam tervislikust kehakaalust ning milline võiks olla personaalne realistlik eesmärk. Lihtsaim viis selle kontrollimiseks on arvutada veebikalkulaatori abil oma kehamassiindeks,” märgib Kängsep. Mõistlikust sihist lähtuvalt on kindlasti lihtsam ka endale sobiv meetod leida – paari liigse kilo puhul on lähenemine kindlasti teine kui paarikümne korral.

„Kui inimene on olnud pikka aega ülekaaluline ning esineb ka kaasuvaid haiguseid, tasuks nõu pidada muuhulgas raviarstiga,” sõnab peakonsultant, kes soovitab Dr Simeonsi dieedi huvilistel tutvuda dr Natalia Trofimova 2021. aastal läbiviidud terviseuuringuga, mis annab tervisespetsialistile meetodist vajaliku ülevaate. „Meie konsultandid on muidugi alati olemas, et ka enne dieedipaketi soetamist tekkinud küsimustele vastata ja aidata veenduda, et programm on inimesele näidustatud.”

Reeglistikust möödahiilimisega tulemusi ei saavuta

Dieedikonsultant Julia Koit rõhutab, et ükskõik millise meetodi puhul tuleb tulemuste saavutamiseks ka ettenähtud reeglitest kinni pidada. „Igal meetodil on oma juhised, millest lähtuda, et parim võimalik tulemus tagada. Omaloomingut tehes saab vaid enda peale pahane olla, et kaal nii hästi ei lange, kui võiks.„ Levinuimaks veaks on valede toidukoguste söömine. „Mõnikord ei pruugi inimene isegi märgata, et miskit valesti teeb, sellisel juhul on jällegi hea, kui personaalne nõustaja on abiks.“

„Osadel inimestel on lihtsam reeglistikus püsida ka kaasteeliste abiga, seetõttu soovitan Dr Simeonsi dieedi Facebooki tugigrupist osa võtta, kus ligi 6000 dieedisõpra oma kogemusi, retsepte, rõõme ja muresid jagab. Meil on üksteisest lugupidav, toetav ja soe kogukond, kuhu kõik on oodatud,” lisab konsultant Wilkie.

Ära alahinda elustiili muutmise vajalikkust

Peakonsultant Kängsep paneb inimestele südamele, et eesmärgiks seatud kaalunumbri saavutamisega protsess ei piirdu, sest ka tulemuse säilitamine nõuab pingutust. „Tervislike harjumuste elustiiliks muutmine on vältimatu – teadlikud valikud toidulaual ja aktiivne eluviis on stabiilse kaalunumbri alus. See ei tähenda enda järjepidevat piiramist, vaid tasakaalustatud otsuseid lähtuvalt oma keha jaoks sobilikest valikutest.”

Peakonsultant Aire Kängsep

Mis on Dr Simeonsi dieet?

Vastab peakonsultant ja toitumisnõustaja Aire Kängsep

Dr Simeonsi dieet on kiire, lihtne ja ohutu kaalulangetuse meetod, mis on mõeldud eelkõige ülekaalulistele ja rasvunud inimestele lisakilode kaotamiseks varurasvade arvelt. Programmiga on võimalik kaotada 40 päevaga 8-15kg. Lühema 23-päevase perioodiga kaob keskmiselt vähemalt 5kg. Igale inimesele on dieedi ajal määratud isiklik konsultant, kes aitab kohandada dieediprotsessi vastavalt kliendi tervislikule olukorrale, veendudes et ei esine vastunäidustusi. Vajadusel on kliendile terviseküsimustes toeks 40-aastase kogemusega arst-dietoloog dr Natalia Trofimova.

Dr Simeonsi dieedi ajal on päevane toidukogus 1-1,5kg ehk täiskõhutunne on tagatud ja tänu vajalikele toitainetele ei esine reeglistikku järgides näljatunnet. Kaalulangetuse etapis saab keha taldrikult sööduna ja lisaks oma varurasvadest kombineerituna päevas 1500-4500kcal sõltuvalt algkaalust. Kaalulangetuse tempo sõltub personaalsest ainevahetusest, tervislikust, füüsilisest ja psüühilisest üldseisundist.

Lubatud toiduainete valik on piiratud, ent selles leidub suurel hulgal köögivilju, erinevaid valguallikaid, näkileibu ning puuvilju ja marju. Dieedi läbimine ei nõua täiendavat füüsilist koormust ning kaalunumbri hoidmiseks annab parimad eeldused kaalulangetuse järgne stabiliseerimise etapp. Tasakaalustatud toitumise põhimõtete omaks võtmine on kindlasti pikas perspektiivis oluline, seetõttu saab iga kaalulangetaja ka vajalikud teadmised peale dieeti oma tavaellu kaasa.

–––

Lisainfo ja tellimine www.simeonsidieet.ee

Tutvu ka dr Natalia Trofimova terviseuuringuga „Dr Simeonsi dieedi mõju kehakaalu langusele, ainevahetusele ja emotsionaalsele seisundile“ www.simeonsidieet.ee/terviseuuring

–––

Rahulolugarantii! Reeglitejärgsel tegutsemisel toimib Dr Simeonsi dieet väga hästi. Kui leiad 14 päeva jooksul, et meetod personaalselt ei sobi, saad 100% raha tagasi.

Dr Simeonsi dieet on paljude tuntud inimeste kaalulangetuse saladus. Tutvu edulugudega ja vaata ka Monika Tuvi intervjuud 14 kilogrammi kaotamisest Buduaar telesaatele: