Sisuturundus
16. mai 2022, 16:11

Nüüd on võimalik õppida kosmeetiku erialal ka töö kõrvalt! Kiirematele tasuta tööriistakomplekt!

Et naised (ja miks mitte ka mehed) hoolitsevad oma välimuse ja naha olukorra eest iga aastaga järjest enam, käiakse ka varasemast märksa rohkem kosmeetiku vastuvõtul. Niisiis on tegemist ametiga, mille puhul peaks kliente jaguma – kui vähegi hästi ja kirglikult seda tööd teed.

Iluteeninduse Erakool kutsub kõiki huvilisi kosmeetiku algõppe koolitusele, mis on nüüd võimalik ka tööinimestele. Järgmine kosmeetiku eriala kursus algab juba 21. mail.

Kaugõpe sobib hea motivatsiooniga ja kõrge hõivatustasemega inimestele, kes on harjunud oma aega arukalt jagama ning suudab efektiivselt õppimisele keskenduda. Õppetöö on kaugõppes jagatud erinevateks osadeks. On teadmisi, mida saab omandada e-õppes (näiteks kosmeetikutel anatoomia, füsioloogia, nahahaigused), kuid ka neid, milleks tuleb kohale tulla. Kaugõppes õppijad peavad koolis kohal käima üle nädala nädalavahetuseti kell 10.00-16.00.  

Praktikatunde saab teha nii kooli praktikabaasis kui ka leida ise võimalusi oma kodukandis klientuuri loomiseks. 

Mida õpitakse? Võib öelda, et kosmeetikuks õppides omandatakse lai oskuste spekter. Nii näiteks õpivad kosmeetikud lisaks näohooldusele ka maniküüri ja pediküüri, kehahooldusvõtteid, epilatsiooni (millest on abi nii ilusalongis kui ka spaas töötades), ripsmehooldust ning kaasaegseid töövõtteid erinevate keerukate aparaatidega töötamiseks. Väga oluline osa on ka jumestusel. 

Kõigile kiirematele registreerijatele tasuta esmane töövahendite komplekt. Eesti Iluteeninduse Erakool kasutab erinevaid professionaalseid tooteid, üheks olulisemaks brändiks on Nannic. 

Täpsemat lisainfot leiad SIIN!

Tulemused pärast esimest Nannici RF protseduuri