Saatejuht Katharina ja külaline Janne

Foto: Martin Ahven
Beebi
30. juuni 2022, 10:43

„BEEBIPALAVIK“ | Mehega kodus sünnituse vastu võtnud Janne: hästi ürgne tunne oli. See on ka suhtes uus level (5)

Beebid-beebid-beebid! Tere tulemast kuulama Õhtulehe uut podcast'i „Beebipalavik“, kus võtame ette kõik beebisid ja lapsi puudutavad teemad. Seekordses episoodis jagab Janne Terve (32) oma sünnituskogemust, mis oli kõike muud kui igav - Janne teine poeg tuli ilmale kodus, ning takkatipuks võtsid nad elukaaslasega lapse ise vastu, sest ämmaemand lihtsalt ei jõudnud kohale!

Nii palju kui on naisi, on ilmselt ka erinevaid sünnituskogemusi. Janne Terve on kahe poja - neljase Alberti ja 28. jaanuaril sündinud Johani - ema. Albert sündis üsna kiiresti, kuid Johanil oli siia ilma ikka õige kiire - poiss saabus 2 tunni ja 15 minutiga. Ja põnevat oli tema sünniloos veelgi.

Kui kiireks sünnituseks Janne valmis oli? Miks ta plaanis kodus sünnitada? Mida ta mõtles sel hetkel, kui sai aru, et ämmaemand õigeks ajaks ei jõua ja neil tuleb mehega laps ise vastu võtta? Kas ta kolmandat last üldse julgeb saada? Sellest kõigest räägib Janne Õhtulehe värskes podcast'is „Beebipalavik“. Vestlust juhib Katharina Toomemets. Head kuulamist!