Väikelaps

Lapsed on lapsed: prints Louis’ käitumine kuninganna juubelil on küsimärgi alla seadnud tema kasvatuse (3)

LISA KOMMENTAAR

Supernanny III10. juuni 2022, 13:56
Mia Tindalli (kes tegelikult, ehkki vanem kui Louis, käitus märksa pöörasemalt - togis teisi lapsi ja oma isa), kes kah ilmselt väsimusest kurvaks oli muutunud. Kas see tundub lapsevanemana, kes lapsi vaid paar kuud aastas näeb. Muuseas Supernanny (Jo Frost) kiitis Cambridge käitumise täielikult heaks.
Supernanny II10. juuni 2022, 13:54
Samuti pidas ta end väga kenasti üleval (ja laulis isegi hümni kaasa - tuletame meelde, et vaene Meghanike ei saanudki hümnisõnu selgeks, sest kõik olid nii rassistid-rassistid). Ja täiesti totakas on väide, nagu Catherine ei kasvataks ise oma lapsi ja näeb neid mõni kord aastas. Andra, olete näinud pilte sellest, kui Louis Catherine'ile sülle hüppab, kui ta Walesi reisilt tagasi tuli. Ka etenduse ajal kallistas Louis Catherini korduvalt. Samuti oli ülekandest näha, kui lähedased on suhted Cambridge'ite ja Phillipsite-Tindallite laste vahel. Mingi hetk lohutab Catherine Mia Tindalli -
Supernanny10. juuni 2022, 13:50
Miks te taastoodate siin seda lollust, mida Omid Scobie ja Meghani suhkrud suust välja ajavad. Ükski normaalne inimene ja ema ei ole Catherini kasvatusmeetodeid kahtluse alla seadnud (tal on muuseas veel 2 last: 8a George ja 7a George - kas Andral on etteheiteid ka nende kasvatuse osas). Louis on 4aastane ja on seda olnud vaid poolteist kuud. Üritus kestis 3 h ja loomulikult ta lõpuks väsis ja tujutses natuke, nagu iga temavanune, aga - see ninanäitamine oli kõigest hetk, kui Catherine ta välja viis, siis järgnes ta kenasti ja vastu vaidlemata.