Foto: Martin Ahven
Sisuturundus
30. juuni 2022, 16:42

Kuidas hoida nahk noorena? Proovisime 4 toodet ja jagame muljeid

Kortsukesed nahal on asi, mille üle ei rõõmusta ilmselt ükski naine. Õnneks on tänapäeval kosmeetika nii arenenud, et paljud nahahooldustooted siluvad imehästi kortse ning teevad näonaha nooruslikumaks. Proovisime valikut populaarse brändi Biotopixi toodetest ja panime kirja enda mõtted.

Täidlust andev huulepalsam - Maret, 35

Tunnen alati rohkem huvi nende toodete vastu, mis on saanud kusagil mõne ilulemmiku tiitli – näiteks see täidlust andev huulepalsam on kuulutatud Anne&Stiili 2021. aasta üheks ilulemmikuks. Positiivne!

Vananemise üks märke on teatavasti kitsamaks muutuv ülahuul, seejärel kortsud samas piirkonnas. Et musisuu oleks samamoodi kaunis ja lopsakas, peaks minema täitesüste tegema. Aga ma ei saa midagi parata, ma kardan seda – mulle ei meeldi mõte, et mind süstitakse huulepiirkonda. Milline rõõm, et avastasin niisuguse toote, sest see tõesti teeb huuled lopsakamaks. Ja täpselt mõistlikult – mitte nii, nagu oleks süstidega liiale läinud. Samuti on huulepalsamil meeldiv niisutav toime.

Toodet võib kasutada nii mitu korda päevas kui vaja on. Peale saab panna tavalist huulepulka.

Photoprotect SPF50 kaitsev ja noorendav kreem - Laura, 37

Teatavasti on päike näonaha üks suurimaid vaenlasi. Kahju, et seda ei uskunud ma 15-20 aastat tagasi, mil igal võimalusel ilma päikesekreemita päevitasin ja solaariumis käisin. Umbes viimased seitse aastat olen teinud oma suhtumises kardinaalse muudatuse ja muretsen enda naha pärast. Kasutan alati päikesekreemi ning soovitavalt ka päevakreeme, mis oleksid päikesekaitsega.

Õnnetuseks on teatav kahju siiski tehtud ja päike on aja jooksul nahka kahjustanud. See toode aitab nahka siis kaitsta ja noorendada. Päikesekaitsefaktor SPF 50 on eriliseks boonuseks! Soovitan selle toote suvisel ajal oma kosmeetikatoodete hulka lisada.

Foto: Martin Ahven

Crow's Feet botoksilaadse efektiga noorendav silmakreem - Luisa, 38

Nüüdseks on mul vanust juba ligi 40 ning juba mõnda aega on mind korralikult häirinud tekkinud silmakortsud. Silmade ümbruses olev nahk on õhuke ja eriti tundlik, seega on kortsud varmad sinna tekkima. Olen küll kollageeni agaralt manustanud, kuid kortsukesed ei taha naljalt väheneda. Sõbranna soovitas mulle Biotopixi kortsudevastast silmakreemi. Tema on seda mõnda aega kasutanud ning kortsud on läinud õrnemaks.

Esimesel kasutuskorral tundsin kerget pinguldumist – miski justkui toimus juba. Silmaga nähtavaid tulemusi panin tähele nädal-poolteist hiljem. Kasutan kreemi kaks korda päevas, hommikul ja õhtul.

Vananemisvastane kreem botoksilaadse efektiga - Johanna, 32

Ma olen viimasel aastal tabanud end mõtlemast, kui ilus oli mu nahk ikka 20ndate alguses. Nii noorena ei oska sellistele asjadele isegi mitte mõelda – nüüd, kui ma olen 32-aastane (ja tegelikult ka mitte ju vana) õhkan küll, et olid ikka ajad, kui nahal polnud ainsatki kortsu. Nüüd tekib kortsuke ühte kohta, siis teise ja juba ka kolmandasse… Kui vahepeal sain kasutada lokaalselt kreemi mõne kindla kortsu silumiseks, siis nüüd on mõistlik valida terve näonaha vananemisvastane kreem.

Olin paari erinevat kasutanud, kuid õige vau-efekti tekitas ikka Biotopixi vananemisvastane kreem botoksilaadse efektiga. Botoksilaadne efekt – see tundus esiti liialdus, aga tegelikult ei ole. See kreem silub tõesti tõhusalt ja kiirelt kortse. Oma rolli mängib siin sünteetiline maomürk.

Seda soovitatakse kasutada ka juhul, kui tehakse Botoxi-süste, sest see pikendab nende toimivusaega. Ma ise pole veel Botoxit julgenud teha, aga mõtlen süstide ja kreemi combo peale…

Biotopix tooted leiab Rosena.ee e-poest, Tradehouse, ProKosmeetika ja BeautyX kauplustest. Rosena.ee e-poes on Biotopix tooted soodushinnaga ning kuni juuni lõpuni saab vähemalt 40€ ostudega kingituseks maitsvad Eternal Youth kollageeniga Šokolaadiampsud.