Foto: Wise
Koolilaps
15. juuni 2022, 11:28

Meie noored püüdlevad ettevõtjaks: pea iga teine soovib alustada oma äri, Eesti asutajad said taas üleeuroopalise tunnustuse (1)

Wise’i üleeuroopaline võistlus 20 Under 20 on viimased viis aastat otsinud paljulubavaid alla 20-aastaseid ettevõtjaid, et aidata nende äridel lendu tõusta. Sel aastal jõudis finaali neli Eesti ettevõtjat, kes soovivad keskkonnasõbralike ning nutikate toodetega meie igapäevaelu lihtsamaks muuta. Kohalikku suurt ettevõtlushuvi kinnitab ka koostöös Kantar Emoriga tehtud uuring, millest selgus, et pea iga teine Eesti noor (43%) soovib saada ettevõtjaks. 

„Loovus, sihikindlus ja nutikus on märksõnad, mis iseloomustavad noori ettevõtjaid üle terve Euroopa ning seda peegeldavad ka tänavused 20 Under 20 finalistid. Noori motiveerib soov lahendada ühiskonna sotsiaalseid ja keskkonnaprobleeme. Järjest enam kasutatakse selleks jätkusuutlikke lahendusi ja tehnoloogiat, unustamata samas kliendikesksust ning esteetilist välimust,“ kommenteerib võistluse tulemusi Wise’i kaasasutaja ning 20 Under 20 žürii esimees Taavet Hinrikus.

Edasi lugemiseks: