Vanemlus

EMA PIHTIMUS: „Kuhu ma suveks oma lapsed panen? Lasteaias käies tembeldatakse mind rongaemaks!“ (3)

LISA KOMMENTAAR

Ema, kes selle tee läbinud17. juuni 2022, 08:18
Ma ei saa sellest virisemisest aru tegelikult - kes peab pereelu organiseerima, kui mitte pereema ja pereisa? Leitakse lapsehoidja, koopereerutakse teiste vanematega, tehakse kodukontoripäevi, leitakse võimalused ja viisid, kuidas oma lastele tagada turvaline ümbrus, kui vanem peab tööl olema ja lasteaed puhkab. Nii lihtsalt ongi elus asjad, selleks ollaksegi vastutusvõimeline täiskasvanu. On jah keeruline aeg, aga see tuleb üle elada ja tegutseda. Virisemine ei aita mitte üks raas ka. Vahel tundub, et inimesed ei mõista muutustega kohaneda - kui on lapsed, siis ei saagi olla elu samasugune
Krisha17. juuni 2022, 08:45
Kuidas sa saad soovitada, et tee kodukontori-päevi teadmata, mis erialal inimene töötab? Oma mätta otsast on jah "hea"soovitusi jagada. Ja mis koopereerumine- see läheb ka sinna rongaemaduse alla. Ära põe, selle jaoks need lasteaiad ongi. Varsti on lapsed suuremad ja saavad ise kodus hakkama.
e.17. juuni 2022, 09:51
Jutud kodukontorist ja E-R tööpäevadest lõpuga kl.17 ajavad mind homeeriliselt naerma. Olles kogenud erinevaid töökohti tahaks üldistada, et arvutites klõbistatakse reeglina uduuurimisi, reklaamidisaini, elulooraamatuid jm. kerglast (vaid raamatupidaja teeb päris tööd, ehkki, kui maksuseadused oleks lihtsamad, poleks neidki niiväga vaja). Reaalses maailmas ei saa palgatööline kodus töötada. Oo-jee - parandan te veetorud, ehitan katuse, teenindan kohvikulisi, täidan laoriiuleid, hooldan lamajaid, sillutan kõnniteed, juhin liinibussi, väljastan dokumente, trimmerdan võsa jne. oma kodukontorist?!