Koolilaps

Eriti massiliselt kasvas koolidest puudumine võrreldes viimase koroonaeelse õppeaastaga algklassides, aga ka kõigis teistes kooliastmetes

KOROONAPANDEEMIA VÕI LAISKUSE EPIDEEMIA? Õpilased puudusid sel õppeaastal koolist 39 protsenti rohkem! (6)

LISA KOMMENTAAR

Tulike21. juuni 2022, 00:27
Kail ilmselt endal lapsi ei ole või millistest “digipädevustest” täpselt jutt käib? Mul on kaks põhikooliealist last, kes käivad erinevates Tallinna koolides. Neil ei toimunud mingeid tundegi. Anti iga päev ülesanded. Vanemate asi oli kas peale tööpäeva teema lapsega läbi võtta või siis lihtsalt enda kooliaega meelde tuletades need ülesanded ise ära teha ja ära saata. Mida Sa arvad, mitu last tõusis kell 8 üles ja hakkas ise õppima kui vanemad olid tööle läinud juba? Reaalseid digitunde ei toimunud. Magasid õpetajad ja magasid lapsed. Õpetajad said magamise eest lihtsalt palka.
Teele20. juuni 2022, 20:49
Esiteks oli terve hulk lapsi, kes pididki tervena kodus passima, sest olid vaktsineerimata või lähikontaktsed. Teiseks hallooo, mida te tegite laste psüühikaga riiklikul tasemel?!?! On terve hulk lapsi, kes kenasti said hakkama kooliskäimisega, õppimisega jne, aga nüüd on neil ärevushäired, depressioon ja kurnatus kogu sellest jamast. Haiged teod ja haiged inimesed, kes seda lastele tegid. Eks siis nüüd nautige vilju. Vastutusele tuleks võtta Kajad ja Kersnad selle eest.
Arno Jaago20. juuni 2022, 21:21
Kiik Tanel võtke ka vatutusele. Alles hiljaaegu ajas oma vastutustundetut propagandat inimesi nõela otsa meelitades. Inimesed ei saa ikka aru, et meedia on tööriist inimeste meelsuse juhtimiseks ja kontrollimiseks, mitte mingi aususel ja usaldusel toimiv inimeste vaheline võrgustik.
Kristiina20. juuni 2022, 19:55
See distantsõpe terve klassiga on lollus omikroniga. Lapsed peaks läbi põdema koos oma 30dates ja 40dates vanematega v.a. vähihaigete ja diabeetikute lapsed. Ülejäänud 80% lastest oleks pidanud koolis edasi käima sõltumata vaktsineerimisstaatusest. Oleks rutem pandeemia läbi ka.
20. juuni 2022, 19:55
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Kai20. juuni 2022, 23:05
Hea, kui keegi nii tark on, et kõike kohe teab. Tänu distantsõppele jäi nii mõnigi raskem haigestumine ära ning vanavanemaid ellu. Õpilased said digipädevused, mida on ka elus tulevikus vaja. Praegu käib siin elavatel ukrainlastel ka distantsõpe. Teinekord on lihtsalt vaja osata ka teistmoodi õppida ja saama ennastjuhtivaks õpilaseks.
Kristiina20. juuni 2022, 23:46
Kai. Vanavanemast saanuks eemale hoida. Kuresaares isegi vanaemad õppisid haiglas tahvlis suhtlema.. Õpetati.