Vanemlus

EMA PIHTIMUS: „Suvi lastega teeb mu rahast lagedaks! See pole normaalne!“ (9)

LISA KOMMENTAAR

Sellel...26. juuli 2022, 08:34
riigil on oma inimestest savi. Kui Euroopast pai tehakse on kõik hästi!
Jaanus7. juuli 2022, 10:31
Ma ei räägi kõrgepalgalistest, ega ka madalapalgalistest, vaid kõige tavalisemast ja (õnneks veel) arvukamast keskklassist. . Pole tähtis palju sa palka saad, vaid kui palju raha jääb peale kulude ja maksude maksmist sulle kätte...
Jaanus7. juuli 2022, 10:27
Ma ei räägi kõrgepalgalistest, ega ka madalapalgalistest, vaid kõige tavalisemast ja (õnneks veel) arvukamast keskklassist. . Pole tähtis palju sa palka saad, vaid kui palju raha jääb peale kulude ja maksude maksmist sulle kätte. . Mida aeg edasi, seda hullemaks on olukord läinud. Üha rohkem Eesti peresid hakkavad varsti elama nagu joodikud, st palgapäevast palgapäevani, ja pea alati umbes nädal enne palgapäeva on näpud põhjas. . Riigi eesmärgiks pole mitte jõukas ja väärikas ning iseseisev rahvas, vaid sotsiaalabidest ja riigist sõltuv ning kuulekas inimresurss..
???21. juuli 2022, 15:11
kuidas peaks riigile kasulik olema sotsiaalabist elavad inimesed? Kui kõik sotsiaalavbist elavad, siis kust see raha võetakse, millega sotsiaalabi maksta, ega riik ei saa lihtsalt raha trükkida ja tolmust see ka iseenesest ei teki.
suvitav vanaema6. juuli 2022, 15:46
Me käisime oma lastega telgiga mere ääres, vahel paar-kolm nädalat, kui oli ilus ilm. Lastele väga meeldis, isegi titega on käidud. Telkimisalad mu meelest praegu ka olemas, vähemalt on Kabli kandis metsaalune siiani telke täis. Mere ääres olemine kaalub üles telkimisega seotud ebamugavused. Ja minna saab täpselt siis, kui võimalik ja ilm sobiv.
Pagulane6. juuli 2022, 10:05
Ma ei käi Eestis,odavam on puhata mujal.2 lapsega Eestis käik maksis enne koroonat juba üle tuhande euro,olin seal nädala.nii väsitavat puhkust ma enam ei viitsi.ööbimine sugulase juures oli peaegu odav.
paak6. juuli 2022, 05:56
eks sellepeale oleks võind ennem mõelda!
Mann5. juuli 2022, 22:33
Kas see ikka on nii? Lottemaa kohta ei oska öelda. Pärnu spa suvel? Ei saa ma aru inimestest, kes sellise sooja suvega spatavad. Kämpingu saab kindlasti kordades odavamalt rentida, tuleb lihtsalt paremini otsida ja alati ei pea ootama, et sulle seal kõik ette-taha ära tehakse. Tore on ju vahelduseks ka ise värskes õhus kokata.
Kahe täiskasvanud lapse ema8. juuli 2022, 11:42
Jah, elada tuleb ikka oma rahakoti järgi - midagi pole parata ! Ei ole vaja kalleid spa-sid ja muid raha röövivaid ettevõtmisi ! Tasub ise leidlik olla !