Vanemlus

EMA PIHTIMUS: „Millal see suvi läbi saab? Suvepuhkus lastega ajab mu hulluks!” (7)

LISA KOMMENTAAR

Mamma21. juuli 2022, 18:14
Täiesti läbitud etapp,istu rahulikult suvel titekarjaga kodus ja koolivaheaegadel reisi.suve lõpuks võib su mees isegi alles jääda
Madis14. juuli 2022, 07:28
Vaestel omad mured, tahvelarvutid ja vaikus majas 🤣🤣🤣
lastega13. juuli 2022, 16:16
tule taevas appi,miks sellist kirjatükki avaldatakse? kulla inimene, miks sa oled omale lapsed saanud? kas last planeerides arvasid, et on on/off nupp? saab volüümi timmida? nutiseadmest äpi abil juhtida? ema olla ongi täis kohaga töö ja ei pea olema pedagoog, et armastavalt lapsi kasvatada ja neile suunatud tegevus anda. Õpeta lapsed mängima ja saabub rahu. lasteaed ei õpeta mängima seal täidetakse vaid korraldusi. keegi ei keela sul kodus ka korraldatud elu luua. ette ütlemine "kuna-midagi-teha" ei õpeta last isemõtlema ja enesele tegevust leidma, ta tüütabki sind kuniks sa tegevuse ütled.
Mõtiskleja12. juuli 2022, 17:17
Mulle tundub, et lapsi tehakse riigile ja mitte endale. Siit soovitus noortele naistele enne lapse saamist. Pidage meeles, et kelgutada on tore küll kuid kelku tuleb ka järele vedada.
Lugeja12. juuli 2022, 16:42
Suvi. Osa töötajaid on puhkusel. Kooliõpilased on võetud praktikantideks ja antud neile ülesanne kirjutada päris elust. Aga ei oska ju, ja ei tunne ka täiskasvanute maailma. Igatahes huvitav lähenemine kuigi täielikult ebausutav.
M.12. juuli 2022, 15:49
Vaene paadunud ema! Inimene, kes igatseb matrix'is elada.
miks12. juuli 2022, 14:44
Miks siis suvepuhkuse ajal koos vanematega ei saa lastel režiimi ja tegevust olla? Mina vanaemana teen igal suvel oma kolme lapselapsega vähemalt nädalase puhkuse ja mõnepäevase reisi, ei ole seal mingit kaklemist. Ainult magusat süües ongi lapsed pöörased, sest veresuhkur kõigub, täiskasvanu asi on seda reguleerida. Ja väiksemad magavad ka puhkuse ajal päevaund, suurematel samal ajal lihtsalt vaikne tund, mul endal ka.