Koolilaps

KEHKATUNNID MUUTUSTE KEERISES: mis asendab omaaegse punnitamise, veri ninast väljas? (6)

LISA KOMMENTAAR

Kes tellib ja mis eesmärgil11. august 2022, 18:51
selliseid valepropagandistlikke kirjutisi? Mis punnitamisest te räägite ? Vahest aitab nende üle vindi keeratud valedest! Programmid olid õpilastele oma vanuste kehaliste võimete võrdlemiseks ja sihtide seadmiseks.Ükski õpetaja ei ajanud neid norme rumala järjekindlusega taga, sest nädalas 2 -3 45 minutilist (reaalne aeg 40 min) harjutuskord ei võimaldagi peale oskuste füüsist arendada, selleks peab iseseisvalt lisaks harjutama.Probleem on hoopis selles, et paljudes kutsekoolides ei ole enam ammu ühtegi kehakultuuritundi, gümnaasiumides osades 1 tunnikene!
WG 19789. august 2022, 18:21
70-ndate lõpus küll kehalises eksameid polnud ...
Juhanes9. august 2022, 15:22
Laske lumehelbekestel liuelda. Olukorras kus lapsed on niikuinii praktiliselt zombistatud erinimeliste ekraanide taha, võtke neilt ka viimane kehalise kasvatuse tundidest tulenev sundkoormus. Kes neid invaliide hooldama hakkab?
näss9. august 2022, 14:41
Ehk siis kui õpilase pea ei võta matemaatikat, ei maksa nõuda temalt ülesannete lahendamisel õigeid vastuseid. Tuleb hinnata kui tõsise näoga ta arve uurib ja kui ilusaid numbreid maalida oskab .
Maatik11. august 2022, 22:41
Tänu kaasavale haridusele juba ongi niikuinii sedasi . Aga kehaline oli hea kool eluks. Kogu aeg on vaja mingeid ebameeldivaid ja ennast ületama panevaid asju teha ka tööelus hea ju kui sedasorti s.. allaneelamise ja enda kokkuvõtmise juba koolis selgeks saad. Mida see vati sees kasvatamine lastele annab tahaks teada? Hakkama on vaja ka raskete asjadega ja sellistega, mille eest Sind keegi ei kiida