ÕNNETUSPAIK: Vineeri peatuses ületas väike tüdruk teed igati õigesti: rohelise fooritulega. Ometi sai ta trammilt tugeva hoobi.

Foto: Kristjan Orumagi
Koolilaps
19. august 2022, 13:55

Täiendatud Tallinna Linnatranspordi ja politsei kommentaariga

TÜDRUK SAI TRAMMILT RÄNGA HOOBI! Isa muretseb: „See kant lõhnab järgmiste õnnetuste järele.“ Politsei: sellel ristmikul pole oluliselt ohtlikum kui mujal (4)

„Ilusti foori rohelise tule lõi ette ja nii ta läks, aga tramm tuli suure hooga edasi. Laps kõndis põhimõtteliselt väga kiiresti liikuvale trammile otsa ja lendas siis minema,” kirjeldab Margus Uus, kelle naine nägi pealt, kuidas nende seitsmeaastane tütar sai ränga hoobi. Mureliku isa meelest on selles piirkonnas liiklusolukord nõnda ohtlik, et karta võib uusi õnnetusi.

„Kui asi poleks õnnelikult lõppenud, siis ma ei räägiks seda juttu. Ega ta (punase tulega sõitnud trammijuht – toim.) lihtsalt ei näinud väikest inimest nende asjade tagant. Võibolla mõtles kiiresti oma tööpäeva lõpetada,” arutleb Uus.

Ent selle piirkonna liiklus on koolilastele ohtlik ka teiste vanemate meelest. Uus tõdeb, et murekohtadest on räägitud mitu aastat. Aga miks ei võeta midagi ette?

Edasi lugemiseks: