ESIMENE KOOLIPÄEV: Veronika Portsmuthi ja bändistrateeg Ants Lusti vanim laps Ingel Miina alustas kooliteed Tallinna muusika- ja balletikoolis MUBA.

Foto: Erki Parnaku
Inimesed
1. september 2022, 16:46

TERE, KOOL! | FOTOD | Veronika Portsmuthi tütar alustab kooliteed täiesti uues koolis: loodan, et oskan talle parimal moel toeks olla (2)

Dirigent Veronika Portsmuthi ja bändistrateeg Ants Lusti tütar Ingel Miina sai tarkusepäeva pidulikul aktusel kätte oma elu esimese aabitsa. Nimelt alustab ta oma kooliteed sel sügisel uksed avanud Tallinna muusika- ja balletikoolis MUBA. „Ingel Miina alustab harfi erialal õppimist, ehk seal on kohe selline spetsiifika juures,“ räägib ema Veronika. Värske koolijütsi ema tunnistab, et loomulikult on tema süda uue elukorralduse eel mõnevõrra murelik. „Selles mõttes on see hea mure: kuna nii kool kui edasised väljakutsed on põnevad – ja ka minu erialaga seotud – siis ma loodan, et oskan talle parimal moel toeks olla,“ räägib ema.

Dirigent ja laulja Veronika Portsmuthi tütar Ingel Miina alustab kooliteed uhiuues muusika- ja balletikoolis MUBA. „Kuna mul läheb esimene laps kooli, ei oskagi midagi oodata ega liigselt justkui ette valmistada. Tunne on, et vastutus on suur ja tegemist palju – lapsele tuleb peale väga selge rutiin ja kohustused. Eks näis, kuidas ta siis sellega hakkama saab. Õnneks on tal sellised head iseloomuomadused, mis annavad lootust, et kõik võiks hästi sujuda,“ muljetab Veronika paar päeva enne tütre esimest koolipäeva.

Edasi lugemiseks: