Eesti uudised

TABEL | ERAKOOLIDE TASUDES ON SUURED KÄÄRID: kas 19 000eurose aastamaksu eest saab paremat haridust kui ilma rahata? (4)

LISA KOMMENTAAR

Vead sees jah15. september 2022, 22:28
Tabelis kirjas, nagu oleks Toomkool venekeelne :-D
...15. september 2022, 20:35
Ärgem unustagem ka, et kui Reps oli haridusminister ja ühtlasi VHK lapsevanemana ka kooli hoolekogu liige, sai VHK riigilt ligi miljon eurot. Asja uuriti, aga leiti vaid järjekordne JOKK. Kus teiste koolide miljonid on?
Kuku15. september 2022, 19:08
Tegelt võiks tasuliste koolide hulka vabalt liigitada ka Tallinna Vanalinna Hariduskolleegiumi, kus mingite JOKK skeemidega (läbi MTÜ) küsitakse osade õppeainete eest lastevanematelt igakuist tasu. Ja sa ei jäta ju maksmata inglise keele tundide või gümnaasiumi suunaainete eest, mis on tunniplaani integreeritud. Ilma maksmata ei saa gümnaasiumi lõpuks vajalikke ainepunktegi kokku. Keegi ajakirjanik võiks teema üles korjata: kuidas üks munitsipaalkool võib selliselt raha küsida, samas kui teistel koolidel on see täiesti välistatud.
Abu15. september 2022, 14:15
Artikkel kubiseb vigadest. Laagri kooli pidaja on Saue vald, mitte Tallinna linn. Tegevustoetust ei saa piirmäärast kõrgema õppemaksuga ja tähtajalise koolitusloaga (artiklis tähtajatu koolitusloaga) koolid.