Sisuturundus
7. oktoober 2022, 11:27

Audrujõe Elamurajoon Pärnumaal – eksklusiivne kodu neile, kes armastavad loodust, privaatsust, rahu ja sporti

Kodu Audru jõe ääres imelisest Valgerannast vaid linnulennu kaugusel. Piisavalt eemal pealinnasaginast, Pärnumaal. Kas see ei tundu mitte idülliline? Jah, tõepoolest – ning nüüd on sul võimalik soetada kodu just sellesse paika, sest müügile on tulnud krundid Audru Elamurajooni.

Audrujõe Elamurajoon on eksklusiivne piirkond rohkete võimalustega – sinna on rajatud tehisjärved, et võimalikult paljudel krundi omanikel oleks idülliline vaade; see on ideaalne paik veemõnude nautimiseks ning lisaks rõõmustatakse elanikke ülima privaatsusega. Elanikel on võimalus ehitada järve kaldale saun, käia ujumas või sõita paadiga.

Rajoon piirneb Audru jõega, millel on ühendus merega, seega pääseb piirkonda ka merelt kaatri ja jetiga. Samuti on elanikel eriline võimalus käia kaatriga linnas kasvõi söömas.

Audrujõe asupaik on eriline veel seetõttu, et loodust, rahu ja sporti armastaval inimesel on ümbruskonnas palju avastada. Kuskil mujal ei leidu kohta, kus oleks kodu ostes nii palju lisaväärtusi! Samas ei jää linna servas rahus ja vaikuses elades kaugeks mitte miski: poed, restoran, mänguväljakud, golfiväljak, lasteaed ega ka meri. Golfihuvilistel on eriti lühike tee minna, sest nad saavad üle kalda käia golfi mängimas ja sealses restoranis. Läheduses on ka disc-golfi rada ning loomulikult rand. Valgeranna rand on väga lai ning palju privaatsem kui Pärnu põhirand, lisaks leiab sealt kohvikuid ning Valgeranna Seikluspargi, kus kogu perel on terveks päevaks rohkelt tegemist.

Audrujõe arendus sobib ideaalselt koduks kõikidele peredele, kes hindavad rahu ja vaikust, naudivad loodust ja ilusaid vaateid. Eriti saavad rõõmustada pisikeste lastega pered, sest Audrujõele on tulemas ka lasteaed, et kõikidel pisiperedel oleks lihtne lähedal lasteaias käia.

Ostan krundi, mis edasi?

Krundid ja majad on Audru Elamurajoonis juba müügis!

Klientidele pakutakse krunte, millel on liitumised olemas (vesi, elekter, kanalisatsioon, teed, tänavavalgustus) ning kliendil jääb üle ainult tellida projekt ja ehitama hakata. Muidugi saab ka läbi arendaja tellida projekti ja maja ehituse.

Esimesed näidismajad ja klientide poolt tellitud majad on töösse pandud ning rajoon hakkab vaikselt kerkima. Vastavalt detailplaneeringule saab rajooni ehitada nii lamekatusega kui ka viilkatusega maju, nii ühekordseid kui ka kahekordseid funk stiilis maju. Seega leiab endale sobiva majatüübi iga klient.

Krunti valides on klientidel võimalus vastavalt oma eelistustele leida koht metsatuka servas, otse järve kaldal või lausa jõe ääres vaatega golfiväljakule. Valikus on kokku umbes 150 krunti, millest pooled juba tänaseks katastris valmis ja on võimalus teha notariaalne tehing. Ülejäänud krundid valmivad kevad 2023 ja nende liitumised on hetkel töös (mis aga ei tähenda, et huvilised neid juba broneerida ei saaks).

Kliendile ollakse abiks igas etapis, olgu see siis krundi valik, projekti koostamine või ehitus. Arendajal on olemas koostööpartnerid kõikides valdkondades ning seega saab klientidele välja pakkuda usaldusväärseid materjale ja lahendusi, lisaks soodushindasid valitud partneritelt.

Miks ma peaks just Pärnusse kolima?

Üha enam pealinlasi on viimastel aastatel otsustanud jätta suurlinna kära selja taha ning kolinud elama just Pärnusse. Statistika kohaselt töötab Pärnus väga palju Tallinna inimesi, kes saavad kodukontori kaudu lubada endale elu suvepealinnas – eemal Tallinna ummikutest ja linnakärast.

Pärnu on täna väga kiirelt arenev linn, kuhu on võimalik investeerida ja ehitada kodu terveks eluks. Pärnus on olemas kõik võimalused töö tegemiseks, puhkamiseks ja sportimiseks. Pärnu on Tallinna elanikele atraktiivne ka seetõttu, et kinnisvara hinnad ei ole üle paisutatud ja krunte jagub igale maitsele, eriti just meie rajoonis.

Tegelikult on ka Pärnu elukvaliteet parem – pole ummikuid, ülerahvastatust ja seetõttu on elu stressivabam ja rohkem aega perega olla.

Rahu ja vaikust armastav pere on Audrujõe rajooni väga oodatud! Kui tunned huvi Audrujõe rajooni ja tegemiste vastu, siis võta julgelt ühendust ja leiame koos sinu uue kodu. Tutvu valikutega täpsemalt Audrujõe kodulehel SIIN!

Rait Vahermets 
+372 55527331
[email protected]