Egert Milder ja Piret Järvis-Milder.

Foto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
29. oktoober 2022, 13:11

RÕÕMUSÕNUM! Piret Järvis-Milder on taas lapseootel: asjad on turbulentsed, sest meie reisiseltskond saab ühe liikme juurde (29)

Muusikud Piret Järvis-Milder ja Egert Milder teatavad, et nende perre on oodata juba õige pea perelisa, mis tähendab, et hetkel pole teada, mis saab edasi nende reisisaatest.

„Täna õhtul jõuab finišisse meie pere Tai seiklus ehk eetrisse jõuab „Pea ees vette“ viimane osa. Kogu see komplekt – reis ise, kuni selle jõudmine ETV ekraanile on olnud üks toredamaid etappe meie eludes ja me oleme südamest tänulikud, et olete meid vaadanud ja kaasa elanud. Oleme teilt saanud sadu kirju ja sõnumeid, mis on teinud südame alt ikka väga soojaks ja ka montaažis palju hoogu juurde andnud. Taas kord – suur suur aitäh selle eest! Palju küsitakse, millal tuleb uus hooaeg ja kuhu sellel talvel sõita plaanime. Aus vastus on, et hetkel on asjad selle koha pealt turbulentsed, sest üsna varsti saab meie reisiseltskond ühe liikme juurde!“ jagab paar oma sotsiaalmeedias.

Paar tõdeb, et uue lapse sünd muudab nii reisi kui ka filmimise planeerimise mõnevõrra keerulisemaks, kuna pole teada, kas nendega liitub värvikeeraja, toimetaja abi, uus režissöör või hoopis öövalvur, kes hoiab kogu seltskonda pidevalt ärkvel. „Eks aeg annab arutust ja küll me midagi välja mõtleme. Täna õhtul aga tervitame teid vanas koosseisus viimast korda imelisest Tai Kuningriigist. Kohtume kell 20.00 ETVs!“ lisab reisipere lõpetuseks.

Piret Järvis-Milder ja Egert kihlusid 2016. aasta aasta oktoobris Fääri saartel. Piret Järvise tüdrukuteõhtu sai alguse Pääsküla rabarajal, kus laulja koos sõbrannadega värskes õhus matkas ja vaatetornis pikniku pidas. Tüdrukuteõhtu temaatika oli kunagise poistebändi Backstreet Boysi liige Nick Carter, sest just seda nägusat lauljat Piret teismelisena südamest fännas. Nii olid tervele seltskonnale tellitud särgid, millele trükitud pildil ilutsesid Backstreet Boysi staar ja Piret Järvis südamega ümbritsetuna. Toredat tüdrukuteõhtut jagati Pireti fännidega laulja Instagramis, mille sõbrannad peo ajaks kaaperdasid.

Egerti poissmeesteõhtu algas peo jaoks sobiliku kleidi valimisega. Nii paljastas ansambli Slippery Slope solist sääred ja õlad, ning tõmbas poissmeesteõhtuks selga heleroosa suvekleidi. Ekstreemne poissmees ei võtnud kleiti seljast ka siis, kui Pärnu jõel veelauaga paadi taga sõitis või Siguldas benji-hüpet tegi. Egert trotsis laineid ja kõrgusi nii, et kleit lehvis tuules.

Paari laulatus ja pulmapidu vanemate, õdede ja vendade seltsis toimus augusti alguses eksootilises Gruusias, Tbilisis, mis on Piretile ja Egertile praegu teiseks koduks – elu viis Egerti Gruusiasse kinnisvara ja ehitusega tegelema.

Nende abielu registreerimine toimus mäel, kust avanes kõige maalilisem vaade Tbilisile. Sellele järgnes veinikoolitus vastsete abikaasade lähedastele, hiljem einestati Pireti ja Egerti lemmiktoidukohas.

2020. aasta augustis sündis nende perre tütar Milli.