Eesti uudised

TABEL | „IGA PÄEV SELLES KOOLIS OLI PÕRGU!“ Kuidas panna piir koolikiusamisele? (6)

LISA KOMMENTAAR

Lihtsalt.28. november 2022, 07:13
Koolikiusamine ei kao kuhugi,oli seda 40 a tagasi on seda nüüd ja edaspidi.
Kristiina Allekõrs24. november 2022, 19:41
Kooli kiusamisele saab piiri panna kui lõpeb täiskasvanu eas amoraalne muudetud nimega esinemine. Mina olin ka ohver puuete tõttu ja solvab valeandmete all esinemine.
Anonüümne24. november 2022, 18:38
Käina Koolis oli väga palju kiusamist, kui mina seal käisin. Ei pekstud, aga ignoreeriti ja ka sõimati päris palju. Mis seal imestada, kui buldog juhib kooli direktori asemel. Direktorid ja ka paljud õpetajad seal koolis eriti ei püsi, vähemalt seda olen tähele pannud. See buldog on kindlasti paljude laste ja õpetajate elud ära rikkunud, tuleks vastutusele võtta. Aga kõik vaikitakse maha, kuigi kõik teavad, mis inimene see buldog tegelikult on.
koolilaps aastast 196724. november 2022, 14:43
Kool on koht, kuhu iga kooliealiseks saanud laps peab minema. Kole mõelda, mis teda seal ootab. Kooli kõige paksema lapsena muidugi "Paksu; Rasvamagu; Rase". Samas olin andekas, mängisin klaverit, laulsin aktustel, joonistasin hästi, kõik viied, ja sestap päris peksukott polnud. Peab suutma kiusajaist üle olla. Nad on iseõnnetud tähelepanunäljas kämbud. Koolis peaks inimeseõpetus algama esimesest klassist, mitte kuskil pubekaeas.
Parteilised direktorid24. november 2022, 13:25
Kõik tuleneb sellest, et koolidirektori ametikoht on eluaegne, kes pealegi reaalselt ei vastuta mitte kui midagi. Kui ikka koolis toimus kiusamine ja kool adekvaatselt ei suuda reageerida, siis tuleb direktor lahti lasta. See, et mõnes koolis on toimunud kiusamine juba aastaid, selle kooli direktor tuleks vastutusele võtta kuritahtliku hooletuse alusel!
hea näide24. november 2022, 14:18
on siret heinver lihula kooli direktor õpetajana mõnitas lapsi iga päev