Koolilaps

USKUMATULT ALATU! Esimese klassi tüdruk langes keset Nõmmet röövi ohvriks ja inimesed vaatasid lihtsalt pealt (20)

LISA KOMMENTAAR

Vits10. detsember 2022, 17:17
Ka minu kommentaar kustutati.
jah9. detsember 2022, 00:28
See võis olla ka nii, et kui tüdrukud ei saanud kohe aru, mis toimub, siis pealtvaatajad said ka võib-olla alles siis aru kui juba jooksu pistsid. Võib-olla polnudki neid pealtvaatajaid nii palju. Mõned memmekesed, kes vaatasid pigem mujale, millal buss tuleb. Mõni keskealine naine, kes näppis telefoni. Mehed tavaliselt bussiga ei sõida. Teismelistelt ei saagi nõuda sekkumist. Ja kui poisid juba jooksid, siis mis sa neile enam ütled. Järgi joosta pole ju mõtet.
Eix8. detsember 2022, 23:37
Täiesti kohutav on seda jama siin lugeda Väike laps satub konflikti ja kõik pööravad pead ära ja siin hakatakse siin mingit poliitökonoomikat jahuma Järgmine kord, kui teile appi ei tulda, siis olete esimesed, kes undavad arulage Võtke pöial pe..st välja ja tehke midagi Ette ennustavaid kommentaare...jah olen teinud, jah olen astunud vahele, jah olen seisnud nõrgema eest elu suurimad vennad on siin kõik koos..esimene konflikti situatsioon ja te lasete püksid täis ja jooksete koju kommenteerima
ei imestaks9. detsember 2022, 06:19
kui mõni oma teloga seda filmis selle asemel, et sekkuda.
vöiks ikka8. detsember 2022, 20:10
kirjutada mis keelt need röövlid rääkisid. Ei taha uskuda, et Eesti lapsed nii talitavad. Vaadake mis Rootis toimub, kus sisserännanud ja pagulased röövivad ja tapavad, eriti just noored kellel pole motiivi öppimiseks ega töötamiseks, vaid näitavad vanaematele krimidele oma "VÕIMEID", et saada kamba liikmeks - nii see algab ja tulevik on Rootis näha.
see ilus tulevik8. detsember 2022, 20:20
osalt juba käes kuid saab sama olema , ilus elu ..
xx8. detsember 2022, 17:30
Vahetevahel on ikka olnud lahendaid lugusid, kuidas vanemaid või pedagooge süüdistatakse mingites tegudes laste suhtes.
Talinn ei kuulugi Eesti8. detsember 2022, 17:04
õigus-ega kultuuriruumi.
///8. detsember 2022, 17:05
Timbu.8. detsember 2022, 17:01
Kui nüüd vaadata neid lumiseid tänavaid, siis reaalselt, kui kiiresti vanem inimene või isegi noorem sellele poisile järgi oleks jõudnud joosta? Enamus inimesi istuvad ninapidi telefonides. Selleks ajaks kui pilk sealt tõstetakse on kaabakas juba teab kus. Muidugi on lapsest kahju kellega see asi juhtus, aga järgmine kord pangu see kalendrike kuhugi kotti, et mõnel tatilapatsil jälle isu näpata ei tekiks.
Ei ole vaja karta8. detsember 2022, 14:35
sekkuda. Pätid on sellised inimesed, kellele oma nahk on väga armas. Oleks keegi natuke kõvemat häält teinud, oleks nad kiirelt minema jooksnud. Aga tundub, et pealtnägijatele oli ka oma nahk väga-väga armas.
Vana Hobu8. detsember 2022, 18:15
Sellised nolgid ei jookse kuhugi, saad sellise sõnavalingu vastu, et oma nime ka ei mäleta. Ja proovi sa kedagi füüsiliselt noomida, lähed ise kinni.
Jaanalind9. detsember 2022, 09:07
Eestlased ongi sellised- pea liiva alla !
Selliste sõnumite8. detsember 2022, 14:31
andmine, et vägivallatseja on alati tegelikult see kõige suurem ohver, ei tee kellelegi head. Vägivallatsejatel on üldiselt oma ohvrist ükskõik ning nagunii õigustavad enda jaoks ja oma seltskonnas oma julme tegusid. Kui igasugu spetsialistid neid ka alatasa kõige suuremateks kannatajateks kuulutavad, annab see sellistele inimestele ainult eneseõigustust juurde. See ei tee kellelegi head. Selles olukorras Nõmmel olid väiksemad lapsed ohvrid, kelle kallal suuremad, kelle jõud neist üle käis, kasutasid vägivalda. Need ennast täis noored mehed ei ole selle loo ohvrid. Punkt.
kahjuks8. detsember 2022, 14:29
ei usalda paljud eesti politseid ( põhjusega ) . see üleskutse on äärmiselt narr - ka suurte / tõsiste asjade puhul nad lihtsalt ei aita . hästi on siis, kui lihtsalt ei aita - aga nad ka nöögivad sind nagu vaid jaksavad . mul on nii enda kui lähedaste kui tuttavate juhuseid liiga palju selleks, et ÜLDSE tekkida saaks mingigi usaldus . vihma käest räästa alla - ütlen ma eesti politsei kohta .
Vana Hobu8. detsember 2022, 18:17
Politsei võib nad ju kätte saada, aga pärast silitab kohtunik pead, noomib natuke ja ongi kogu karistus.
just-just8. detsember 2022, 12:42
"...et teo toime pannud noortele abi ja tuge pakkuda.” Toetame pätte... aga väikesed tüdrukud tulgu ise toime. Tule Ansip appi!
Nwende tatikatest röövlite praegune nunnutamine8. detsember 2022, 17:29
jätkub edaspidi kinnipidamisasutuses nende toitmise ja katmisega. Pahateo eest vääriline karistus, mis edaspidises elus kogu aeg pitserina küljes on , ainult see hoiab ära ühiskonna pätistumise. Olid ajad, kus pätil pügati pea paljaks ja see oli hullem karistus, kui 15 päeva aresti, sest iga üks nägi, et tegemist pätiga. Miks keegi vahele ei astunud? Eks proovige. Tunnistajana, omast ajast uurijate vahet sõeluda, ei ole kuigi meeldiv tegevus.
8. detsember 2022, 12:18
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Olid...8. detsember 2022, 12:59
...eestlased või venelased,lapsi tuleb aidata,kui liiga tehakse avalikus kohas.Ükskõiksusega anname röövijatele hoogu juurde ja tegutsevad edasi. Häbi,kui üksõikseks on inimesed muutunud,isegi väikest last ei aidata.
Juhanes8. detsember 2022, 13:33
Arvestades seda, et politsei kavatseb "teo toime pannud noortele abi ja tuge pakkuda”, võib olla kindel, et täiskasvanud korralekutsujad ei jääks karistuseta.