Foto: Envato Elements
Jõulud | Sisuturundus
8. detsember 2022, 15:43

Pimedad õhtud magamistoas: millised seksikad kingitused tooksid voodiellu kirge ja särtsu?

Jõulude eel vaevab paljude paarikeste pead mure, mida oma armsamale kinkida. Mis oleks see meeldejääv, põnev ja eriline kingitus? Mis oleks nii erisugune, et kellelegi teisele seda ei soetaks? Niisiis tasub kaaluda midagi erootikapoodide kuumast valikust. Kirg.ee toob välja, millised kingitused on jõulude eel kõige populaarsemad.

Advendikalender. Šokolaadikalender, ilutoodete advendikalender… või siis hoopis seksikas advendikalender? Miks mitte proovida detsembripimeduses midagi uut ning avastada iga päev mõni põnev lelu või muu voodieluga seotud tarvik. Kirg.ee valikusse on jäänud veel kaks vinget advendikalendrit, millesse on peitunud näiteks kvaliteetsed sekslelud, parimad kondoomid, õlid, libestid… Sealhulgas läheks kõikide advendikalendris peituvate toodete ostmine neli kuni kuus korda kallimaks kui ühe kalendri soetamine.

Ei tasu kurvastada ka selle üle, et kolmandik detsembrist on juba möödas – ilmselgelt tekitab elevust ka võimalus korraga rohkem kalendriaknaid avada! Nii et nautige seksikat jõuluootust!

Aromaatsed õlid ja massaažiküünlad. Seksikas massaaž sobib külma ja pimedasse õhtusse kui rusikas silmaauku! Määri armsama keha kokku aromaatse õliga ning tee talle erootilist massaaži. Veelgi erutavama kogemuse pakub, kui kasutate massaažiküünlaid.

Nii mõnigi võib imestada, et kuidas massaažiküünal ei kõrveta keha. Nimelt on see disainitud, et sulamistemperatuur oleks umbes 40 kraadi juures. Seega pole küünal nahale kallates liiga kuum.

Massaažiküünaldel on ka mitmeid erilisi omadusi. Näiteks leevendab see lihaspingeid, omab vananemisvastast toimet ja tõstab naha elastsust.

Kuna massaažiküünlad ja massaažiõlid lõhnavad, ergutab see ka haistmismeeli – kui kõik meeled on ärkvel, siis on nauding ka suurem.

Naudinguid pakkuv (paari)vibraator. Vibraatorite valik on väga lai ning ihaühele leidub midagi sobivat. Sageli on paaridel probleem, et mees saab orgasmi varem, aga naise stimulatsioon on selle ajaga kahjuks lühikeseks jäänud. Selle olukorra parandamiseks soovitab Kirg.ee katsetada paarivibraatoreid, mille üheks lipulaevaks on erinevad Lelo Tianid.

Iga naise arsenalis võiks olla ka üks või mitu õhkstimulaarit, sest need on oma tunnetuselt täiesti erinevad. Õhkstimulaatorid tekitavad meeldivalt lutsiva tunde, mis viib paljude orgasmideni. Ideaalne kaaslane naisele, kui tema mees parasjagu kodust ära on…

Vallatu pesu. Iga seksikas päkapikk võiks olla „vormis“! Nii ei ole ka üllatav, et jõulude eel ostetakse kõige enam punast seksikat velvetkleiti, mis on erutavalt sügavalõikelise dekolteega.

Aga erootikapoes on palju erinevat kaunist ja vallatut pesu. Vali kaasale või kaasa rõõmustamiseks mõni kassikostüüm, seksikas korsett, kindad, parukad või midagi muud. Valik on lai ning piire seab vaid fantaasia! Njäu!

Kirg.ee soovib sulle ja su partnerile kõige seksikamaid jõule!