Sisuturundus
12. veebruar 2024, 14:57

VAHVA VIDEO | Kui paljud eestlased päriselt julgevad öelda oma kallimale, et armastavad teda?!

Kingitus.ee ja Õhtuleht läksid Tallinna tänavatele, et uurida, millised on inimeste mõtted sõbrapäeva eel. Kui paljud meist julgevad öelda oma kallitele, et armastavad neid? Ja millal nad viimati üldse ütlesid kellelegi need kaunid sõnad: ma armastan sind.

Loomulikult tasub ka oma armsamat sõbrapäeval meeles pidada mõne erilise kingiga – Kingitus.ee valikust leiab väga palju põnevat.

Näiteks adrenaliinikütist mehele võiks kinkida langevarjuhüppe (koos koolitusega) või lennu paraplaanil. Kui sinu seiklusteotsijast kallim eelistab midagi põnevat kogeda maapinnal, siis sobib talle äkki Lamborghini roolis rallimine või käsirelvadest laskmine. Või miks mitte lasta teda poputada ja kinkida spaapakett Tai popurrii meestele.

Vaata sõbrapäeva kingivalikut meestele SIIT!

Naisele oleks kindlasti ideaalne kingitus hellitav massaaž või spaapakett. Šokolaadimassaaž, laavakivimassaaž, õlimassaaž, lõõgastav ja tervendav floatingu seanss (mis on täiesti omalaadne kogemus iseendaga olemiseks)… Või miks mitte saata kaasa terveks päevaks ilusalongi? Põnevust otsivatele naistele sobiks kindlasti ka postitantsu eratund, sukeldumine veealusesse vangla varemetesse Rummus või hoopis kuum aktifotosessioon!

Vaata sõbrapäeva kingivalikut naistele SIIT!

Ideaalne kingitus on ka midagi sellist, mida saaksite koos teha. Kui tavalised õhtu- ja lõunasöögid teid niivõrd ei köida, siis proovige näiteks Sita teeninduse õhtusööki – see on kõike muud kui teie tavapärane restoranikogemus! Soovides minna erilisele maitserännakule, võiks proovida õhtusööki pilkases pimeduses.

Valikus on erinevaid põnevaid spaapakette, aga kui tahate midagi erilisemat, siis proovige näiteks romantilist ööbimist indiaanipärases püstkojas. Või siis hoopis meelierutavat majutuspaketti „50 Halli Varjundit“?

Tõeliste naudingute kogemiseks ja pakkumiseks tasuks osaleda ka yoni-, lingami- ja rinnamassaaži kursustel.

Vaata sõbrapäeva kingivalikut paaridele SIIT!