Vanemlus

VÕRGUBEEBI PÄEVIK | See on ületanud igasuguse normaalsuse piiri, mida isehakanud spetsialistid endale sotsiaalmeedias lubavad! (11)

LISA KOMMENTAAR

Teadagi9. mai 2023, 16:57
Ta ju see unenõustaja, kes ei ole ametlikult selleks õppinudki, ta lihtsalt luges kõik, no täitsa kõik internetist läbi 😂 ja siis hakkas eksperdiks. Ma arvan, et see ütlebki tema kohta kõik. Ma suhtuks tema jagatud infosse äärmise ettevaatlikkusega. Tema raamat ajas umbes igal leheküljel silmi pööritama. Nii et, eelkõige ikka allikakriitilisus!
roobert9. mai 2023, 14:54
Mulle meeldib võrgubeebi emme pilt - nii armas - ja lahe juuksevärv!
Unenõustaja haridustase . . . ?!9. mai 2023, 12:29
Autism on puht-geneetiliselt meis sünnihetkest saadik kõigil olemas - lihtsalt asi selles, et autismi-spekter on sedavõrd lai - üüratult lai ! - et reeglina meil on see spekter seal suht null koma kandis ja see ei avaldugi . On veel 1 haigus, millega kõik sünnime . kuid mis norm elu-keskkonna puhul ei avaldugi kunagi - see on skisosfreenia . Potenstsiaalselt aga on see võimalus ( śokk, suur elumuutus, ränk üle-elamine, väga raske trauma jne. ) meil siiski kõikidel olemas , et see VÕIKS avalduda - veelkord ! see EI avaldu, sest reeglina saab meie keha siiski iseseisvalt hakkama .
...9. mai 2023, 12:17
Need targutajad tavaliselt vihkasid koolis reaalained, sealt ka loogika puudujäägid. Nende enamus juttu koosneb hirmutamisest, fakte on üllatavalt vähe.
TK10. mai 2023, 11:32
Enamus neist on ka rohepöörasuse eksperdid ja fännid ning selle idiootsuse teistele peale surujad.
Juhhei-juhhuu9. mai 2023, 12:14
Mina olen rinnapiimapulbri peal üles kasvanud ja terve nagu purikas. Pluss erinevaid vaktsiine lasknud teha. Nii et isehakanud spetsialistid, värisege ja pange oma silmad pööritama😃
TY9. mai 2023, 11:17
Aetakse segi kaks asja - kaasasündinud autism ning autismispektri sarnane häire. Viimast võib põhjustada muuhulga näiteks ka kaseiinitalumatus. Laps ei ole autitlik, aga tema käitumismuster sarnaneb autistlkule. Ehk siis kas piimapulbel põhjustab autismi, ei, aga see võib põhjustada häiret, mis sarnaneb autismile. Erievalt autismis kaob see ajapikk, kui laps ei sa enam häiret põhjustavat piimasegu.
Tea9. mai 2023, 09:21
Minu sõbranna toitis last rinnaga ja poputas märsilohistajana igati vanaemade kombel. Loomulikult ei lubanud last ka vaktsineerida. Ning tulemus- noor daam ei viitsi koolis käia ning jääb veipimisega vahele iganädalaselt. FAKT on see, et rinnaga toitmine tootab juurde vastutustundetuid, poolpiduseid järglasi.
Tore9. mai 2023, 08:55
Nojah, tead igast uuringud mõõdavad midagi aga mida ei saa tõestada on esoteerika - näiteks lähedusega kaasnev side ema ja lapse vahel imetamise ajal. Näiteks ka teadust - isata kasvavatel lastel on 15 % lühemad telomeerid. Ehk inimolend pole alati üheselt teadusega mõõdetav, kindel on see, et kui oled ärritunud ja vihane siis on see su lapsele kahjulik, ükskõik kui head toitu ta saab.
Noh jah9. mai 2023, 08:44
Järelikult torkas! Järelikult häiris! Enamusel pole aga mingit vabandust ega põhjendust, pole mõtet plärada ja see ON FAKT! Igast unenõustajad ja muud mudrud...ohh jahhh..... Selle asemel, et keerutada öelgu kohe otse välja fakt: ema kes jätab oma suva pärast lapse ilma talle looduse poolt loodud ja naturaalsest toidust on hoolimatu p..huist! Järgmine küsimus kas need plasti, papi ja lutipudeli-mudru emmed peaks lapsi treima!? Sellised ei anna endale aru milline saastav risu neist loodusesse järgi jääb, võrreldes rinnapiima emmedega! Kõik need hunnikud lutte, pudeleid ja mudrukarpe-pakikesi!
Ema9. mai 2023, 08:57
Seda ei karda, et mürgisus rinnapiimaga su lapsele edasi kandub? Ma sinu asemel oleks siiralt mures.