Uudised

Naisühendus: perekonna mõistet ei tohi "emast" ja "isast" ilma jätta! (46)

LISA KOMMENTAAR

Scaramanga4. juuni 2017, 10:02
Pakosta:
"Liisa Pakosta lõpetas 1987. aastal Tallinna 7. Keskkooli (praeguse Tallinna Inglise Kolledži) ja 1993. aastal Tartu Ülikooli (ajalugu ja pedagoogika). Alates 2006. aastast õpib ta Eesti Kunstiakadeemia doktoriõppes (restaureerimine ja muinsuskaitse)."
Restaureerimine ja muinsuskaitse. Restaureerimine ja muinsuskaitse. Restaureerimine ja muinsuskaitse. Restaureerimine ja muinsuskaitse. Restaureerimine ja muinsuskaitse. Restaureerimine ja muinsuskaitse. Restaureerimine ja muinsuskaitse. Restaureerimine ja muinsuskaitse.
Marksistid ehitavad totalitaarset ühiskonda. Totalitaarses ühiskonnas pole perekonda ja pole kirikut. On ainult Riik ! Riik teab kuidas on õige lapsi kasvatada ja mis on lastele hea. Emad ja isad lihtsalt ekspluateerivad oma lapsi.
Totalitaarse riigi ehitamiseks on need lükked vajalikud. Aga jah, Eesti rahvusriigi ja rahvuse säilimiseks on tõepoolest tegemist väga halva poliitikaga.
Soros ja globalistid ehitavad multikultuurset juurtetud beezi Euroopa übermenschi !
Millest te pole veel aru saanud ?
Sellise4. juuni 2017, 09:53
poolearulise koht pole riigiametis. Rimi kassapidajaks ehk kõlbab.
sildistamise4. juuni 2017, 11:00
peab lõpetama, see lihtsalt jätkab lõputut vastandamist. Rimi ja muude hüper-supermarketite kassapidajad on valdavalt pereemad, kellel palk pigem kasin, aega napib järeltulijatel silma peal hoidmiseks ja pereelu tasakaalus hoidmine nõuab rohkem energiat kui riigil oma eelarve puhul. Viimane lihtsalt võtab nö oma osa, ka nendeltsamadelt kassapidajatelt maksudena pere-eelarvest, igasuguste riigiametnike ülalpidamiseks. Ja need ametnikudki ei suuda oma sissetulekutest hoolimata omi peresid koos hoida - ikka jutt tegudega vastuolus. Eeskuju noortele ja oma lastele (mitmest kooselust) missugune. Kus need pereväärtused tekkida saaksidki... Olgu siis põhiseadus või mitte.
et siis2. juuni 2017, 20:03
madam Pakosta kaotab ema ja isa, siis kaovad ka emakeel ja isamaa meie keelest kui igandid ja olemegi juurtete saksauuli taimed. Laulame tuntud laualu.." ema viis hälli heinamaale" edaspidi .. vanem üks viis hälli... Oh Pakosta, Pakosta...
ju siis4. juuni 2017, 11:02
kaob ka emakas, kellel seda veel vaja peaks olema. Võllanali.
meenub nõukogude aeg 80-tel2. juuni 2017, 18:43
kus kodus mulle salaja räägiti, mis oli Eesti Vabariik ja mida siis tohtis-ei tohtinud väljaspool kodu rääkida. Ja nüüd oma algkoolis käivaid lapsi õpetan sama moodi, mis on tegelikult ja mida nad tohivad kodus rääkida ja mida peavad väljapool kodu rääkima. Töövihikutes on mingi nahavärvi teema, mida lastele selgitada. No siis ongi lapsele selge, et kaktus ei kasva me maal ja läheb saksamaale suurema toetusraha pärast ning kahe isaga pere ei saagi lapsi kunagi saada. Kui absurdiks peab me elu minama, et see jama peale surumine lõpeks. Tundub, et EU-ga läheb sama moodi nagu Rooma Impeeriumiga.
Nojah2. juuni 2017, 17:21
Tegelikult eriti ustavad reformiametnikud täidavadki juba blankette - vanem I vanem II ja vanem III
Lombroso sündroom2. juuni 2017, 17:15
On peale kasvanud lumehelbekeste põlvkond, kes küsib iga asja peale linki, mis väidet tõestaks. Julgen märkida, et on ringlemas tohututes kogustes junk-science linke, mis tegelikult ei tõesta mitte kui midagi, vaid on propagandistliku mula edendamise vahenditeks loomaks meile illusiooni tegelikkusest.
Peale selle rahastatakse mitmetest kahtlastest fondidest terveid uurimisasutusi, mis justkui uurivad ühiskonda. Sealsed inimesed saavad palka ja teavad väga hästi, milliseid järeldusi neilt oodatakse. Progressi sildi all õõnestatakse seni tervete ühiskondade alustalasid.
Ka meie Zoovoliniku ametikoht on üks sellistest, mis pole tekkinud reaalsest vajadusest, vaid EU nõudmisel. Seega on sm. Pakosta samasugune termiit nagu meesnaine sm. Sepper enne teda.
tubli, tuld!2. juuni 2017, 17:14
Uuringud näitavad, et uuringud näitavad seda, mida on tellitud. Ja seda, et piisava raha olemasolul on alati võimalik tellida vastupidiste tulemustega uuring. Ja tublid ekrelannad on leiudnud kuskilt uurimuse, mis tõestab, et kui perekonna meesliiget ei nimetata iseks ja naisliiget emaks, on lastel raskusi arenguga. Vaesed lapsed riikidest, kus on papa i mama, Fater und Mutter, father and mother, pappa ock mamma jne jne jne. Ainult eesti lastel on kõik teed arenguks valla!
2. juuni 2017, 18:56
mutter ongi ema ja fater ongi isa kui sa ei taednud. Nüüd siis asi selge, tore.
Teeline2. juuni 2017, 19:17
Ära nüüd nii pahanda. Mis teha kui inimene? ei tea, et sõnad isa ja ema on ka teistes keeltes olemas.
Kommid...2. juuni 2017, 16:33
...kaovad jäljetult,kui on suunatud pakosta suguste vastu.Mode kujundab siin oma isikliku arvamust.
nagu tavaliselt.2. juuni 2017, 18:49
pakosta2. juuni 2017, 15:13
on meesnaine,kes teda rahastab, aiman küll.
Murka2. juuni 2017, 15:05
Eks ikka, et pildil olla, muuks mõistust ei jagu.
e2. juuni 2017, 14:59
Naisühendus võiks siiski juurde panna ka viited, millistele uuringutele nad tuginevad. Teaduslikud uuringud nimelt näitavad seda, et ei ole vahet ja mõni uuring toob välja isegi seda, et samasooliste paaride lapsed on õnnelikumad (mis on loogiline, arvestades, et samasooliste paaride lapsed on planeeritud ja oodatud, sest neil ei juhtu kogemata viljastumisi, kust võiks sündida soovimatu laps).
https://qz.com/438469/the-science-is-clear-children-raised-by-same-sex-parents-are-at-no-disadvantag...
https://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2014/07/07/children-of-same-sex-couples-are-happi...
?2. juuni 2017, 15:27
See, kas laps on soovitud või mitte, on õnnelikuks olemise juures ainult üks argument, ning ei taga alati lapse õnnelikuks olemist. On olemas veel palju muid argumente (majanduslik, sotsiaalne, ühiskondlik jms). Kuid üldjuhul ei taha lapsed teistest lastest eristuda ja see on nende jaoks väga oluline. Meedia on täis väga palju uuringuid, sõnavõtte jms, mis räägivad risti vastupidiseid seisukohti. Mulle tundub, et sa oled väga kinni uuringutes ja otsid sealt tõde, kuid kahjuks on need tellitud erinevate huvigruppide poolt, sooviga arvamust enda poole kallutada. Rohkem isemõtlemist :) Mina leian, et traditsiooniline perekonna mõiste ja abielu peaks säilima senisel kujul. Ma ei ole seni näinud ühtegi tõisiseltvõetavat argumenti, miks me peaksime oma senist traditsioonilist peremudelit muutma.
mis vägi takistab2. juuni 2017, 14:59
samasooliste kooselu "kooseluks" nimetamast, kui muud õigused-võimalused oleksid samad, kui erisooliste "abielu" korral??
nojah2. juuni 2017, 15:14
ega see eestikeelne 'ABIelu' ka ju palju parema tähedusega ole, nii et milleks kiselda? See 'abi' tähendas ju, et talunik otsis lihtsalt endale võimalikult trullaka, lihastega vastassoolise, kellega palju lapsi sigitada ning kes talutöödes mehe eest väljas oleks, ei muud. Lugege Tammsaaret.
Teeline2. juuni 2017, 19:21
Ju siis nende jaoks on sõna "abielu" parema kõlaga, kui "kooselu". Ikkagi "ma olen abielus", mitte "elan kokku".
2. juuni 2017, 14:58
selle tegin sellega ja tolle tegin tollega - ütleb kõik.
L.2. juuni 2017, 14:54
Mis uuringud sellist asja teie arvates näitavad? Palun tooge välja korralikud, teaduslikud, peer-reviewed uuringud, mis sellist asja näitavad! Siis räägime edasi.
oik2. juuni 2017, 14:52
"Uuringud näitavad, et traditsioonilisest perekonnast pärit lapsed on täiskasvanuks saades edukamad, parema psüühilise tervisega, majanduslikult kindlustatumad, tasakaalukamad ning õnnelikumad oma inimsuhete üle"
Kõik me ju tahame lastele parimat. Nagu statistika ja faktid näitavad, samasoolised vanemad seda parimat lastele anda ei suuda siis äkki jääks juurte juurde ning keelustaks laste huvides selle ebatraditsioonilise peremudeli?
Linda2. juuni 2017, 15:02
Te toote juttumärkides välja lause, millel ei ole faktilist tausta. See on siiski teie arvamus. Ja kui te peate ennast nii targaks, et kõigi eest rääkida siis.. on veitsa kurb.
e2. juuni 2017, 15:29
Viitamata väited ei ole alus poliitika tegemiseks. Teadusuuringud näitavad vastupidist. Väike googeldamine aitab, kui muidu ei usu. Samasooliste partnerite lapsed ei jää erisooliste partnerite lastele millegi poolest alla.
Teeline2. juuni 2017, 19:25
Olgu, kasvamine kasvamiseks, aga mis õigusega tahab Pakosta keelata lastel ja lastelastel mind "isaks" ja "vanaisaks" kutsumast.
kass2. juuni 2017, 14:46
Need kõige suuremad nõudjad ja karjujad ei ole mitte homod vaid üksikemad, kellele kogu aeg ja hirmsasti ikka ühiskonnas liiga tehakse. Kas Pakosta ja ta ümber olev ringkond koosneb ka üksikemadest? Need emad, kes elavad ikka oma laste isadega koos ja on isegi abielus, on kuidagi põlu alla sattunud. Miks küll ometi? Kas neid siis on nii vähe järgi jäänud või tahetakse sellisest vananenud igandist üldse lahti saada? Mis siin Eestis küll toimub? Kuidas küll rumalatele inimestele nii palju võimu ja sõnaõigust kätte on antud?
vana naine2. juuni 2017, 17:26
Peretraditsioonide kadumine on tõsine probleem. Hiljuti küsis ühe tuttava 5-aastane tütar emalt-miks isa mind ei tahtnud? Ma ei tea, kuidas ta selgitas lapsele, aga tõsi on see, et kui ema tunneb ennast vaba üksikemana pigem hästi, siis laps tunneb ennast hüljatuna ja teistest halvemana, kuna teistel on mõlemad- hea ema ja hea isa.
Antz2. juuni 2017, 14:44
Mis isa ja ema? See, et mingi asi on tuhandeid aastaid toiminud ei tähenda, et see õige oleks. Teeme revolutsiooni :) Mulle ei meeldi näiteks, et päike Idast tõuseb. Nõuan muutmist!
To lugeja 14.312. juuni 2017, 14:34
Sa salliv ju - kommentaarist kaugele näha :)))
Muide- unusta ära ühiskonna, riigi ja abielu soppamine essuga määrimine!
lugeja2. juuni 2017, 14:31
Need tädid sealt naisteühendusest arvavad, et on kõige targamad. Kõik ümberringi käivad vale jalga, ainult nemad käiivad õiget jalga. Küll teil ka mihklipäev tuleb!
?2. juuni 2017, 14:43
Asi ongi selles, et enamus ühiskonnast on traditsioonilise perekonna mõiste/mudeli muutmise vastu. Ainult väike osa ühiskonnast nö "sallivad" soovivad senise abielu mõiste laiendamist hom odele. Nii et ära pööra asju vastupidiseks. vastavalt demokraatiale, peaks antud juhul lähtuma enamuse tahtest, mitte vastupidi.
e2. juuni 2017, 14:53
Sa väidad, et enamus on muutmise vastu, aga kus on viide su andmetele? Või peab selliseid väiteid pimesi uskuma?
?2. juuni 2017, 15:02
Parim tõestus minu väidetele on see, et Nestor koos sotsidega keeldusid seda teemat rahvahääletusele panemast, mis ei ole kuidagi demokraatlik. Enamusele surutakse peale vähemuse tahet. Samuti annab minu väidete õigsuse kohta kindlust ka arvukad kommentaarid kõigis erinevates väljaannetes.
Aga mis on sinu argumendid, et sa väidad vastupidist?
e2. juuni 2017, 15:31
Ma ei ole vastupidist väitnud. Ma lihtsalt soovin, et inimesed oma väiteid põhjendaksid, mitte ei loobiks niisama sõnu.
Kommentaariumid ei ole ühiskonna läbilõige, sest nendesse koguneb väga piiratud grupp inimesi.
Teeline2. juuni 2017, 19:30
Oh pagan küll! Ma olen pea 40 aastat vale jalga käinud. Alles käis pojapere külas ja õu oli "vanaisa, vanaisa" kilkeid täis. Eks ma lähen siis nüüd põõsa taha häbenema.
kus see2. juuni 2017, 14:17
pakosta kukkunud on? Miks ta tahab perekonna lõhkuda? Jälle eu agenda, mille promomise eest ta vorsti leivale saab ilmselt, ostetud käitumine nagu paljudel ..
Juhan2. juuni 2017, 17:00
Ja kust sa selle peale tulid, et keegi su perekonda lohkuda tahab?
Profet2. juuni 2017, 14:11
Tubli avaldus konservatiivide naisühenduselt!
Mina omakorda arvan lisaks, et maksumaksja raha eest ei peaks riik pidama ülal institutsiooni, mis tegeleb meie ühiskonna lõhestamise ja kunstlike probleemide tekitamisega.
ON AEG see putka kinni panna ja zoovoliniku ametikoht kaotada!
vaatleja2. juuni 2017, 14:11
Ei tohi,aga pingutatakse hirmsasti.
mart2. juuni 2017, 14:09
see teaduslike uuringute jutt on muidugi paras vaht ja udu
soovin pakostale edu, muidugi on vaja selle üle ühiskonnas arutleda
ennustan, et 10-15 aasta pärast vaadatakse ka eestis sellistele avaldustele huumoriga tagasi
ja samasooliste abielu on enesestmõistetav
on2. juuni 2017, 14:29
kuritegelik ja riigivastane su jutt, mart, kui sul endal lapsi pole siis põhjusega, sest igal lapsel on õigus isale ja emale, isamaale ja emakeelele, kuid need meie riiki mitteedasiviivad jõud tahavad riigi kukkumist järelkasvu puudumise läbi...ei lähe läbi!
abielu3. juuni 2017, 13:58
samasooliste vahel ei ole enesestmõistetav,kooselu jah. Minu sugulased-2 õde ja nende noorem vend elasid koos ühes leibkonnas, kuna vend oli puudega ja vajas abi. Õed olid vallalised. Sel ajal ei olnud riigiabi ega pensione puudega inimestele.Kui oleks riigiabi saamiseks vajalik kooselu registreerida, siis ilmselt oleks seda tehtud.See oli toimiv kooselu, kuid mitte abielu.
Mis naine see ja mis töö see ?2. juuni 2017, 14:02
Pakostast ei tea suurt midagi. Milline tema elujoon olnud ja kes on lähimad nõuandjad olnud.
See annaks aimu, miks on vaja ühel naisel toetada traditsioonilise peremudeli lõhkumist .
vaesekene2. juuni 2017, 17:47
sinusugused on siis nii nõrgad, et teie perekond on nüüd lõhutud :)?