Foto: Toby Melville / Scanpix / Reuters
Inimesed
18. aprill 2019, 11:30

TOP 6 | Kuninglikud beebitraditsioonid, millest Meghan ja Harry kinni pole pidanud

Sussexi hertsoginna Meghan ja prints Harry kõnnivad omapäi. Aprilli lõpus näeb ilmavalgust nende esiklaps, ent juba praegu on paar jõudnud rikkuda mitut kuninglikku beebitraditsiooni, kirjutab ajakiri People.

Suurest Õunast kiirelt läbi

New Yorgis toimunud Meghani beebipidu oli kuningliku perekonna jaoks esimene, sest katsikud on rohkem siiski ameeriklaste traditsioon. Kohal olid mitmed tema lähedased sõbrannad, seal hulgas ka Serena Williams ja Amal Clooney. 

Vähem klõpse

Printsess Diana tutvustas Londonis St Mary haigla Lindo trepil maailmale oma lapsi ja armsa traditsiooniga jätkas ka kolme lapse ema Kate Middletion. Prints Harry ja Meghan teatasid, et nemad hoiavad oma lapse sünniga seotud plaanid enda teada, mis tähendab, et Meghanit me ilmselt samamoodi haigla trepi peal poseerimas ei näe. Kuulduste kohaselt soovib isepäine Meghan hoopis kodus sünnitada.

Palee annab siiski ametlikult teada, millal Sussexi hertsoginna sünnitama hakkab. Kuninglikud fännid saavad pisikese siniverelisega tutvust teha mõned päevad hiljem, kui Meghan ja Harry Windsori lossi ees rahvale last näitavad.

Beebiga välismaal

Maailm sai šoki, kui Kensingtoni palee kinnitas Meghani rasedust, sest naine viibis parasjagu koos prints Harryga oma esimesel kuninglikult tuuril. Visiidil peatuti ka paaris piirkonnas, kus on levinud lapseootel naistele eriti ohtlik zika-viirus. Palee kinnitas, et Meghan ja Harry konsulteerisid eelnevalt artstidega.

Tegus kolmas trimester

Oktoobris kuninglikku tuuri alustanud Meghan on olnud äärmiselt tegus. Ta reisis isegi seitsmendat kuud rasedana Marokosse ja kasutada tuli erimeetmeid, et tema heaolu oleks ka välismaal tagatud.

Maaline uus pesa

Vaid mõned nädalad enne lapse sündi kolis paar Kensingtoni paleest Windsorisse. Alates 70ndatest saati on seal elanud vaid personal ehk tegemist on esimeste kuninglikega, kes seal end üle pika aja sisse on seadnud.

Tähtaja paljastamine

Erinevalt oma eelkäijatest, paljastas Meghan ühele fännile, et sünnitab aprillis. Enne seda oli vaid teada, et Sussexi beebi näeb ilmavalgust 2019. aasta kevadel.