Mida arvab sellisest kirjast ja vastusest sellele hea lugeja?Foto: Francesca Eadson/Facebook
Maailm
18. november 2019, 17:52

Lasteaiaõpetaja viieaastase poisi emale: „Pane oma laps dieedile ja kao minema!“ (14)

Viieaastase poisi ema Francesca ehmus väga, kui üks kasvataja vastas poja toidukarpi jäetud kirjakesele käsuga laps dieedile panna. Francesca kinnitab, et paneb iga päev lapsele kaasa tervislikke suupisteid, et valiva isuga poiss ikka midagi kasulikku ka sööks.

Texase osariigis elav Francesca pani ühel päeval poja toidukarpi väikese kirja, millel seisis: „Palun öelge talle, et ta emme armastab teda nii väga ja mõtleb tema peale. Aitäh teile!“ Suur olid Francesca ehmatus ja pahameel, kui avastas, et üks kasvataja kirjutas paberitükile vastuse: „Ei! Pane ta dieedile ja kao minema!“

Francesca jaoks oli selline mõtteavaldus täiesti vastuvõetamatu. Ema luges sedelikest mitu korda, enne kui kohale jõudis, et kasvataja tõesti tema poega paksuks peab ja dieedile käsutab.

„Me näeme mu poja isuga palju vaeva, ta on kohutavalt valiv! Olen tema toidukarpi sokutanud uusi tervislikumaid valikuid ja arutlenud sel teemal ka tema lasteaiaga,“ kirjutab Francesca Facebookis. „Ja olgu öeldud, minu meelest on ta täiuslik täpselt sellisena, nagu ta on. Ma aitan tal lihtsalt tervislikumaid valikuid teha. Ja selle asemel, et lasteaed oleks toetav, olen juhtunust täiesti šokis.“

Kuni selle hetkeni polnud Francescal lasteaiale ühtki pretensiooni. Tema kinnitas järgmisel päeval lasteaia juhatusega kohtudes, et ei näe võimalust, kuidas selline kasvataja võiks lasteaias jätkata. Sellega nõustus ka direktor, kes kasvataja töölt lahti lasi.

Kõnealune kasvataja tunnistas oma teo ka üles.