Jennifer Aniston koos oma isa John Anistoniga 2012. aasta veebruaris Hollywoodi kuulsuste kõnniteele omanimelist tähte saades. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
12. veebruar 2020, 14:48

Jennifer Aniston paljastab oma lapsepõlve kohta nukra seiga

Jennifer Aniston tunnistab värskes intervjuus, et tundis end lapsepõlves oma kodus ebaturvaliselt. 

51aastane näitlejanna vestles ajakirja Interview Magazine jaoks kolleeg Sandra Bullockiga. Sandra küsis Jenniferilt, mis tal tuju üleval hoiab, kui miski ebaõnnestub. "Sõprade" täht vastas, et püüab alati rõõmsat ja positiivset hoiakut säilitada, sest ei taha, et negatiivne õhkkond, milles ta üles kasvas, kedagi teist mõjutama peaks. 

"Küllap see tuleb üles kasvamisest ebastabiilses kodus, kus ma tundsin end ebaturvaliselt," ütleb näitlejanna, kelle vanemad Nancy Dow ja John Aniston lahutasid, kui tütar oli üheksane. "Vaatasin pealt, kuidas täiskasvanud teineteise kallal õelutsesid, ja olin tunnistajaks inimkäitumise teatavatele aspektidele, mis tekitasid minus veendumuse: "Ma ei taha seda teha. Ma ei taha selline olla. Ma ei taha tunda seda tunnet, mis mul praegu on. Ma ei taha, et keegi teine, kellega ma kunagi kokku puutun, seda tundma peaks.""

"Võid olla kas vihane või märter või siis öelda: "Elu loobib sind sidrunitega? Teeme neist morssi.""

Jenniferi ema suri 2016. aastal. Näitlejanna pole varjanud, et nende suhted olid teravad. Nancy oli kaunitar, kes pani väga palju rõhku oma välimusele ning nõudis seda ka tütrelt. "Minust ei saanud seda musterlast, keda ema oli lootnud," on Jennifer öelnud. "See väike tüdruk tahtis vaid, et ema teda armastaks, aga ema oli hõivatud tegelikult tühiste asjadega."

Aniston katkestas emaga suhted, kui too avaldas memuaariraamatu: “Emast ja tütrest sõpradeni”. Vimm kestis aastaid ning Aniston ei kutsunud ema enda ja Brad Pitti pulma. Hiljem suhted siiski taastusid. “Ema oli kriitiline,” on Jennifer seletanud. “Ta oli minu suhtes väga kriitiline. Tema oli modell, imekaunis, vapustav. Mina polnud. Mitte ealeski.” Anistoni sõnul kippus ema ka tühistest asjadest tüli tõstma ja kaua vimma pidama. “Ta ei andestanud.”